Uzstādīts jauns rekords – piramīda no 819 šampanieša glāzēm [1]

Valentīna dienā modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” tika sasniegts jauns rekords – tika izveidota piramīda no 819 šampanieša glāzēm, kas sniedzās 2,21 cm augstumā!

Valdzinošo saksofona skaņu pavadījumā Rīga Plaza apmeklētāji ar aizturētu elpu vēroja, kā meistari 45 minūtes veidoja šampanieša glāžu piramīdu. Sākotnējās prognozes tika pat pārsniegtas – plānoto 716 glāžu vietā krāšņā piramīda tapa no 819 glāzēm, kas ir šī brīža Latvijas rekords. Brīdī, kad pa piramīdas 13 stāviem sāka līt šampanietis, atskanēja skaļas ovācijas.

Pasākuma sirsnīgā noskaņa tik ļoti aizkustināja visus sanākušos, ka mudināja vairākus desmitus no sanākušajiem atzīties mīlestībā savām otrajām pusītēm. Kāds vīrietis bija tik spēcīgu jūtu pārņemts, ka turpat arī bildināja savu iemīļoto!

„Mums ir patiess prieks, ka pasākums izvērtās pat labāks, nekā bijām domājuši – tiešām ļoti sirsnīgu, mīļu, gaišu emociju caurausts. Jūtas strāvoja visapkārt. Valentīna diena ir brīdis, kad vēlamies pārsteigt un iepriecināt savus mīļos, un, tā kā mēs mīlam visus savus apmeklētājus, esam gandarīti, ka ir izdevies klātesošajiem radīt neaizmirstami romantiskus brīžus,” teic modes un izklaides centra Rīga Plaza vadītāja Iveta Priedīte.

Piramīdu no šampanieša glāzēm veidoja divi izcili meistari no Lietuvas, vairāku starptautisku bārmeņu konkursu uzvarētāji, aizraujošu kokteiļšovu radītāji bārmeņi Mants Viniks un Žans Višņausks. 819 glāzēs, no kā tika izveidots trauslais mākslas darbs, lija šampanietis no 180 pudelēm un piramīdas augstums sasniedza 2,21 cm. Turklāt visi apmeklētāji pēc rekorda sasniegšanas varēja arī nobaudīt dzirkstošo Mīlestības dzērienu.

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā. Apmeklētājiem tas tika atvērts 2009. gada 31. martā. Iespaidīgais centrs, kura tirdzniecības un izklaides zonas platība ir 49000 m², atrodas Rīgā pie Salu tilta, Pārdaugavas pusē, Mūkusalas un Bieķensalas ielu rajonā. Tirdzniecības centrā apģērbu, aksesuārus un kosmētiku piedāvā tādi zīmoli kā Peek&Cloppenburg, ZARA, Reserved, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Mango, Motivi, Cubus, La Senza, Evita Peroni, Douglas un citi. Brīvo laiku iespējams pavadīt Polijas tīkla Multikino kinoteātrī un izklaides centrā visai ģimenei Fantasy Park. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA „CBRE Property Management”, kas pārvalda tirdzniecības centrus Centrālajā Eiropā un Austrumeiropā.

sampanietis 

Sīkāka informācija:

www.rigaplaza.lv

www.modeunizklaide.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 driada 02/16/2012 10:43 augstums sasniedza 2.21cm vai tomēr 2.21m ?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.3278749sec.