«airBaltic» ievieš jaunu mobilo lietotni

«airBaltic» ievieš jaunu mobilo lietotni

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka darbību sākusi tās jaunā mobilā lietotne, kas paredzēta, lai uzlabotu ceļošanas pieredzi airBaltic Club lojalitātes programmas biedriem. Jauno aplikāciju, izmantojot App Store un Google Play, tagad iespējams lejupielādēt gan iOS, gan Android operētājsistēmās.

Jaunā mobilā lietotne ir izstrādāta, lai airBaltic klientiem ceļošana kļūtu vēl ērtāka. Gaidāmā lidojumu informācija tiek atspoguļota vienuviet, ļaujot viegli pārskatīt savus gaidāmos ceļojumus. Arī iekāpšanas kartes tagad ir pieejamas  lietotnē, nodrošinot pasažieriem vienkāršāku piekļuvi tām. Turklāt mobilā aplikācija savlaicīgi paziņo būtisku informāciju par lidojumu (piemēram, reģistrēšanās sākumu) un citiem svarīgiem jaunumiem.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Esam gandarīti ieviest jauno airBaltic mobilo lietotni, kas pieejama mūsu airBaltic Club biedriem. Šī lietotne ne tikai uzlabo ceļošanas pieredzi, bet arī ievērojami pilnveido mūsu lojalitātes programmas funkcijas, nodrošinot labāku pieredzi mūsu lojālajiem klientiem.”

“Turklāt mēs turpināsim attīstīt lietotni, lai nākotnē nodrošinātu vēl vairāk funkciju un lai uzlabotu mūsu pasažieru pieredzi. Aicinām visus mūsu klientus lejupielādēt jauno airBaltic mobilo lietotni un pievienoties airBaltic Club, lai izbaudītu priekšrocības un uzlabotu ceļošanas pieredzi, lidojot ar mums,” piebilst Gauss.

Jaunajā mobilajā lietotnē ir uzlabota airBaltic Club sadaļa. Tā sniedz vienkāršu informāciju par darījumiem, kas veikti, izmantojot saņemtos punktus, norāda uz biedru konkrētā līmeņa priekšrocībām, kā arī iekļauj Planies NFT sadaļu, un drīzumā tiks ieviesti vēl citi jauninājumi. Lietotāji var ērti sekot līdzi saviem uzkrātajiem punktiem, atdalīt privātos un ģimenes/draugu profilus, kā arī piekļūt profila kopsavilkumiem ar detalizētu informāciju par dalībnieku un punktu izmantošanas iespējām. Lietotāji var arī manuāli pievienot rezervācijas, ja rezervācijas procesā nav norādīts viņu airBaltic Club numurs.

Jaunā airBaltic lietotne aizstāj iepriekšējo airBaltic Club lietotni, kuru ik gadu izmantoja vairāk nekā 250 000 lietotāju, tai katru mēnesi bija vairāk nekā 150 000 aktīvu lietotāju un ik mēnesi tika veiktas vairāk nekā 5 000 rezervācijas. Pēc pirmā ieviešanas posma lidsabiedrība plāno pastāvīgi uzlabot jauno mobilo lietotni, lai vēl vairāk uzlabotu klientu pieredzi.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Grila uzkodu meistarklase Liepājas reģiona TIB
Konceptpavārs Renārs Purmalis Hoijeres pagalmā aicina uz grila uzkodu meistarklasi 11. jūlijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 08.07.2024 Austeru vakars ar dzīvo mūziku plkst.18:00 Jurmala Golf Club & Hotel
Padari savu vasaru vēl krāšņāku 6. jūlijā būsi sirsnīgi gaidīts Jurmala Golf Club & Hotel nogaršot izsmalcinātas austeres un gardu vīnu dzīvās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18690205sec.