Turkish Airlines atver jaunu reģistrēšanās stendu Shekou ostas prāmju terminālī

Turkish Airlines ir atvēris jaunu reģistrēšanās stendu Šenženas Shekou ostas prāmju terminālī. Tā rezultātā paveras plašas un ērtas iespējas pasažieriem, kas ceļo no vai uz Ķīnu caur Honkongas Starptautisko lidostu ar Turkish Airlines.

Shekou termināļa ģeogrāfiskā atrašanās vieta nodrošina īsāko ceļu līdz citām ostām Pērļu upes deltā (PRD). Tādējādi, lai sasniegtu Honkongas Starptautisko lidostu nepieciešamas vien 45 minūtes. Prāmju atiešanas grafiks ir pietiekami biežs, līdz ar to veidojas labs savienojuma laiks ar Turkish Airlines izlidošanas un ielidošanas grafiku starp Honkongu un Stambulu.

Ar Honkongas valdības atbalstu ir izstrādāta jauna tranzītvīzu politika. Līdz ar to tranzītpasažieriem, kas izmantos prāmi no un uz kontinentālo Ķīnu, Honkongas starptautiskajā lidostā nebūs vajadzīgas tranzītvīzas.

Šī ir lieliska iespēja Turkish Airlines pasažieriem, kas ceļo uz Ķīnu, bet izmanto Honkongas starptautisko lidostu ka tranzītpunktu.

Izmantojot Turkish Airlines jaunos reģistrācijas stendus Shekou terminālā, pasažieri tikai 45 minūtēs nokļūs Honkongas lidostā un tūlīt varēs doties uz iekāpšanu lidmašīnā.

Tie pasažieri, kas ielidos no Stambulas Honkongas starptautiskajā lidostā un tālāk dosies uz Shekou termināli var doties tieši uz Shekou prāmju kompānijas stendu E2, kas atrodas tranzītzonā. Uzrādot Turkish Airlines iekāpšanas karti un nododot bagāžas etiķeti personālam, saņems jaunu bagāžas kvīti. Turpat pasažieris iegādājas prāmja biļeti un pēc 45 minūtēm nokļūst Shenkou ostas terminālī, kur saņems savu bagāžu un dosies uz pases kontroli. Savukārt tie pasažieri, kas dosies no Šenžeņas Shekou termināla, pērk biļeti uz Honkongas starptautisko lidostu, pēc tam ar lidmašīnas biļeti, pasi un prāmja biļeti dodas uz Turkish Airlines reģistrācijas stendu un tur reģistrējas lidojumam, nodod bagāžu un nokļūstot Honkongas lidostā tūlīt var doties uz iekāpšanu.

Turkish Airlines uzskata, ka šis jaunais pakalpojums nodrošinās ērtu un komfortablu iespēju pasažieriem ceļot no Guangdong provinces Ķīnā ar Turkish Airlines caur Stambulu uz vairāk kā 150 galamērķiem un otrādi.

 

Īsumā par Turkish Airlines:

1933. gadā dibinātās Turkish Airlines gaisu kuģu flote sastāvēja no 5 lidmašīnām. Šodien Turkish Airlines flote ar 134 gaisa kuģiem veic lidojumus uz 120 starptautiskiem un 37 iekšzemes galamērķiem. Turkish Airlines ir 4 zvaigžņu aviokompānija.

Īsumā par Star Aliance:

Turkish Airlines ir 1997.gadā dibinātās aviokompāniju biedrības Star Aliance biedrs. Star Aliance dienā visā pasaulē veic 19 700 reisus uz 1077 galamērķiem 175 valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 08.07.2024 Pasaules koklētāju nometnes noslēgums Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Pasaules koklētāju nometnes noslēguma koncerts notiks 7. jūlijā plkst. 12.30 pie Valmiermuižas alus darītavas. Tad ikviens aicināts uz sadziedāšanos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Koncertuzvedums “Atgriežamies Latgolā” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā plkst. 20.00 aicinām uz Dikļiem, Neikenkalna dabas koncertzāli, kur notiks koncertuzvedums “Atgriežamies Latgolā”! | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18650103sec.