airBaltic pirmā pasaulē sāk pārdot televizorus avioreisos

Turpmāk Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic avioreisos pasažieriem pārdos televizorus ar atlaidēm.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: „Aviosabiedrībai airBaltic ir būtiski atrast arvien jaunus veidus, kā klientiem piedāvāt labāku servisu. Jaunāko platekrāna televizoru pārdošana par cenām ar agresīvām atlaidēm ir nākamais solis, ko airBaltic ir spērusi, lai kļūtu par iepirkšanās centru pasažieriem, kuri meklē labus piedāvājumus — no avioreisiem un viesnīcām līdz saulesbrillēm, elektronikas iekārtām un pat ziediem mīļotajam cilvēkam. 240eiro ietaupījums no televizora mazumtirdzniecības cenas ir tikpat vērtīgs kā brīvdienas visai ģimenei atsevišķos airBaltic galamērķos.

airBaltic ir pasaulē pirmā aviosabiedrība, kas pārdod televizorus starptautiskos reisos uz 80galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs.”

Platekrāna televizori tiek piedāvāti pārdošanā ekskluzīvi airBaltic lidaparātos. Pasažieri reisa laikā var iegādāties televizorus ar atlaidi. Iegādātie televizori ES dalībvalstīs tiek piegādāti bez maksas.

Nesen airBaltic paziņoja par savu plānu kļūt par pirmo aviosabiedrību Eiropā, kas ievieš planšetdatorus iPad izklaidei reisu laikā. airBaltic ir arī pasaulē pirmā aviosabiedrība, kas ievieš pārdošanā rožu pušķus. Par aviosabiedrības centieniem inovāciju ieviešanā un sasniegumiem jaunu tendenču veidošanā pagājušajā nedēļā airBaltic saņēma īpašo 2010.gada Pacesetter balvu no vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojuma Budgies World Low Cost Airline Awards žūrijas.

airBaltic apkalpo vairāk nekā 80 galamērķus no savas Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.06.2024 - 01.07.2024 Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


AL SVETS
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18670321sec.