airBaltic atklās otru lidojumu dienā no Turku un Oulu

31.01.2011 Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic pievienos otru lidojumu dienā katru dienu no Somijas pilsētām Turku un Oulu, tādējādi nodrošinot ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz galamērķiem Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: “Turku ir starptautiski atpazīstama Eiropas pilsēta, kas 2011.gadā ir arī Eiropas Kultūras galvaspilsēta. Jaunatklātais otrais lidojums dienā pilsētas viesiem nodrošinās vēl ērtāku nokļūšanu uz Turku, savukārt Turku un Oulu iedzīvotāji varēs izbaudīt ērtus savienojuma lidojumus uz airBaltic silto zemju galamērķiem, piemēram, Amānu, Beirūtu, Telavivu un Dubaiju.”

Pēc papildus lidojuma ieviešanas, airBaltic lidojumus no Turku uz Rīgu veiks divas reizes dienā katru dienu. Aviokompānija lidojumus veiks ar Fokker 50 lidmašīnu, un tie ilgs stundu un 15 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 42 (EUR 60), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Pēc papildus lidojuma ieviešanas, airBaltic lidojumus no Oulu uz Rīgu veiks divas reizes dienā katru dienu. Aviokompānija lidojumus veiks ar Fokker 50 lidmašīnu, un tie ilgs 3 stundas un 10 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 49 (EUR 70), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Pēc papildus lidojuma ieviešanas, airBaltic lidojumus no Oulu uz Turku veiks divas reizes dienā katru dienu. Aviokompānija lidojumus veiks ar Fokker 50 lidmašīnu, un tie ilgs stundu un 30 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 29 (EUR 42), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

airBaltic Somijā nodrošina lidojumus no desmit pilsētām – Helsinkiem, Oulu, Lapēnrantas, Turku, Tamperes, Vāsas, Kūsamo, Kuopio, Rovaniemi un Kitiles/Levi.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 23.06.2024 Līgosim Augšdaugavas novadā TAKA
Apmeklējiet Augšdaugavas novadu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51438212sec.