airBaltic lidojumu žurnāls «Baltic Outlook» tagad pieejams uz iPad

Latvijas nacionālās aviokompānija airBaltic ir izstrādājusi lietojumprogrammu lidojumu žurnāla Baltic Outlook lasīšanai iPad vidē. Tagad ikviens ērti varēs lasīt aizraujošus ceļojumu stāstus par airBaltic galamērķiem, intervijas ar slavenībām, jaunāko grāmatu, filmu un mūzikas albumu apskatus, kā arī saņemt airBaltic ziņas un citus jaunumus.

Tero Taskila, airBaltic komercdirektors: “Līdz šim Baltic Outlook ir bijis pieejams gandrīz 300 tūkstošiem airBaltic pasažieru mēnesī, kuri caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā ceļo uz galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS. Tagad, atsaucoties uz lielo interesi, Baltic Outlook būs pieejams ikvienam. Ieviešot Baltic Outlook iPad lietojumprogrammu, esam padarījuši žurnālu pieejamu arī mūsu lojālajiem lasītājiem, kuri tik bieži nelido. Baltic Outlook ir vienīgais žurnāls Latvijā, kas ir pieejams lasīšanai iPad planšetdatorā.”

Pateicoties jaunajai lietojumprogrammai, iPad un iPhone lietotāji varēs sekot līdzi aizraujošiem ceļojumu stāstiem, iepazīties ar jauniem airBaltic galamērķiem, lasīt restorānu un pasākumu apskatus, kā arī saņemt dažādus ceļošanai noderīgus padomus.

Jauno lietojumprogrammu iespējams lejuplādēt Apple iTunes mājas lapā: itunes.apple.com/us/app/baltic-outlook-by-airbaltic/id429164166?mt=8. Baltic Outlook izdod izdevniecības nams Franks House. Tas ir pieejams bez maksas airBaltic lidmašīnās, kā arī airBaltic sadarbības viesnīcās un labākajos restorānos Baltijā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57171988sec.