airBaltic sāks tiešos lidojumus no Viļņas uz Stokholmu un Berlīni [1]

No šī gada 7.jūnija Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic sāks piedāvāt tiešos lidojumus no Viļņas uz Stokholmu un Berlīni sadarbībā ar airBaltic partneri Skyways.

Lidojumi tiks veikti katru dienu, izņemot sestdienas, un tie nodrošinās ērtus savienojumus pasažieriem, kuri ceļo no un uz Stokholmas Arlandas un Berlīnes Tegel lidostām. Pilns lidojumu grafiks un aviobiļešu cenas ir pieejamas kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com, kā arī ceļojumu aģentūras mājas lapā www.airbaltictravel.com.

airBaltic pasažieriem lidojumi tiks nodrošināti sadarbībā ar Skyways. Pašreizējais sadarbības līgums nodrošina biežus un ērtus savienojošos lidojumus pasažieriem, kuri ceļo uz Skyways galamērķiem Zviedrijā, tai skaitā uz Halmstadi, Jenšēpingu, Krišanstadi, Kārlstadi un Sundsvallu. Savukārt Skyways pasažieriem tiek nodrošināta ērta nokļūšana airBaltic galamērķos Eiropā, Krievijā, NVS valstīs un Tuvajos Austrumos.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 janka 05/16/2011 13:01 Kā Ryanair prom tā Baltics klāt

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Strūve nav skrūve! Madonas TIC
20. jūlijā ceļotāju diena Madonas novadā, jo šogad UNESCO Pasaules mantojumā iekļautajam Strūves ģeodēziskajam lokam 200 gadu, kopš mērījumu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86160398sec.