airBaltic sadarbībā ar Nordeka uzlabo AirportExpress servisu [1]

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic uzsāk sadarbību ar pasažieru pārvadātāju AS Nordeka, lai uzlabotu maršruta mikroautobusa AirportExpress servisu. AirportExpress savieno starptautisko lidostu “Rīga” ar pilsētas centru, lielākajām viesnīcām un autoostu.

Gregorijs Pomerancevs, airBaltic pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents: “Mēs esam gandarīti redzēt uzlabojumus AirportExpress servisā – jaunu mikroautobusu parku, vairāk pieturu pilsētas centrā un pie lielākajām viesnīcām, kā arī labākus savienojumus ar Rīgas Starptautisko autoostu. Šie uzlabojumi ir ļoti svarīgi airBaltic pasažieriem, kas ceļo no/ uz galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.”

Sergejs Zabavņikovs, AS Nordeka priekšsēdētājs: “No Rīgas Starptautiskās autoostas mūsu autobusu parks katru dienu apkalpo vairāk nekā 60 starppilsētu maršrutu starp Rīgu un citām pilsētām Latvijā un ārvalstīs. Mēs priecājamies kļūt par AirportExpress operatoru un savienot lidostu ar Rīgas pilsētu. Tagad jebkurš no vairāk kā 3 miljoniem airBaltic pasažieru Eiropā, Tuvajos Austrumos un Krievijā var sasniegt ne tikai Rīgas centru, bet arī ērti ceļot tālāk uz citām pilsētām Latvijā. Tāpat arī pasažieriem no Daugavpils, Valmieras, Balviem vai Ventspils būs ērtāka nokļūšana Baltijas reģiona lielākajā lidostā Rīgā.”

Uzlabotais maršruta mikroautobuss AirportExpress kursēs maršrutā starp lidostu “Rīga” un pilsētas centru ar šādām pieturvietām: Starptautiskā lidosta “Rīga” – viesnīca ABC (Zolitūdes ielā) – viesnīca Islande Hotel (Ķīpsalas ielā) – viesnīca Maritim Park Hotel Rīga (Slokas ielā) – viesnīca Rīga (Vecrīgā) – viesnīca Opera Hotel & Spa (Centrālā Stacija) – viesnīca Tallink Hotel Rīga (Elizabetes ielā) – viesnīca Radisson Blu Hotel Latvija (Elizabetes/ Brīvības ielu krust.) – viesnīca Albert Hotel (Dzirnavu ielā) – viesnīca Domina Inn Rīga Hotel (Elizabetes/ Pulkveža Brieža ielu krust.) – Rīgas Starptautiskā autoosta (Prāgas ielā) – viesnīca Maritim Park Hotel Rīga (Slokas ielā) – viesnīca Islande Hotel (Ķīpsalas ielā) – viesnīca ABC (Zolitūdes ielā) – Starptautiskā lidosta “Rīga”.

Brauciena ilgums no Starptautiskās lidostas "Rīga" līdz pilsētas centram ir apmēram 20 minūtes, tomēr satiksmes sastrēguma stundās tas var būt ilgāks. Vienvirziena biļetes cena ir LVL 3. Biļetes iespējams iegādāties www.airbaltic.com un airBaltic biļešu kasēs, viesnīcās un pie mikroautobusa vadītāja.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas, airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Jānis1. 08/26/2011 23:32 Maršruta taksometrs līdz centram par Ls 3.00. Jūs traki esat vai krāpjat ārzemniekus?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 20.06.2024 Koncertuzvedums “Likteņzīmes. Māra Zālīte” Aizkraukles novada TIC
5. jūnijā plkst.19.00 Likteņdārzā, neparastā vietā - uz Saieta nama jumta, norisināsies literāri muzikālā cikla “Likteņzīmes” pirmais | Skatīt vairāk
Latvija
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 17.06.2024 Izdots ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! Bauskas TIC
Izdots kultūras un tūrisma ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! | Skatīt vairāk
ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.66108513sec.