Borta tualete ar skatu uz zemi: jaunā sapņu lidmašīna Boeing 787

Iedomājieties... jūs lidojat lidmašīnā, dodaties uz tualeti un no 10`000 metru augstuma varat palūkoties uz Alpu kalniem vai Sibīrijas taigu... Tieši tas būs iespējams jaunajās Boeing 787 lidmašīnās, kuru borta tualetes pirmo reizi pasaules aviācijas vēsturē aprīkotas ar milzīgiem panorāmas logiem. Un tas nebūt nav viss, ko piedāvā jaunās sapņu lidmašīnas! Ne velti tās tā arī tiek dēvētas – Dreamliner.

Tiesa gan, lidojums no Eiropas uz Japānu ar jauno Dreamliner ar lidsabiedrību Lufthansa izmaksā 990 eiro ekonomiskajā klasē un 3940 eiro biznesa klasē, toties tas būs tik komfortabls, cik vien var iedomāties, - plašums, daudz gaismas, pietiekami daudz vietas rokas bagāžas novietošanai, pasaulē līdz šim lielākie iluminatori – 48 x 28 centimetri, kas turklāt tiek aptumšoti nevis ar novelkamām žalūzijām, bet tiek aptumšoti elektroniski. Pie katra krēsla iespējams pieslēgt portatīvo datoru, iPod un USB ierīces, visu krēslu aizmugurē iebūvēti skārienjutīgi ekrāni borta programmas vērošanai.

Ar vienu pogas pieskārienu kompaktie krēsli tiek pārveidoti par ērtām gultām biznesa klasē. To vienīgais trūkums – tās atrodas tik tālu cita no citas, ka rimta pļāpāšana ar blakussēdētāju būs apgrūtināta.

Lidojumi ar jauno Boeing 787 iepriecinās cilvēkus ar jutīgu vestibulāro aparātu vai bailēm no lidošanas: speciāli sensori un gudra elektronika rūpējas par to, lai mazinātu turbulenci. Priecāties var arī tie, kas nēsā kontaktlēcas vai kam vienkārši ir jutīgas acis un elpošanas sistēma, - parasto četru procentu vietā jaunajās Boeing lidmašīnās gaisa mitrums sasniedz 15 procentus. Arī gaisa spiediens lidmašīnas salonā atbilst nevis 2`400 metriem, kā tas ir citās lidmašīnās, bet 1`800 metriem virs jūras līmeņa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.230582sec.