Turkish Airlines papildina floti ar 200. lidmašīnu

Pagājušajā desmitgadē Turcijas nacionālā lidsabiedrība Turkish Airlines ir bijusi viena no uzlecošajām zvaigznēm pasaules aviācijā, un tā joprojām turpina paplašināt savu darbību, kā arī atjauno floti. Šobrīd lidsabiedrība ir sasniegusi savu mērķi un palielinājusi savu gaisa floti līdz 200 lidmašīnām.

Turkish Airlines flote ir jaunākā un modernākā Eiropā, un uzņēmums turpina darbu, lai kļūtu par lidsabiedrību ar pasaulē plašāko lidojumu maršrutu tīklu. Šobrīd Turkish Airlines ir pasaules piektā lielākā lidsabiedrība un, papildinot floti ar 200. lidmašīnu, uzņēmums turpina stiprināt savas pozīcijas.

Atzīmējot 200. lidmašīnas saņemšanu un tās nozīmi lidsabiedrības turpmākajā attīstībā, 2012. gada 13. novembrī jaunajā Turkish Technic angārā "Ataturka" lidostā norisinājās svinīgs pasākums, kurā piedalījās Turkish Airlines priekšsēdētājs Hamdi Topču un ģenerāldirektors, filozofijas zinātņu doktors Temels Kotils, kā arī citi Turkish Airlines vadības pārstāvji, darbinieki un masu mediju pārstāvji.

Uzrunājot klātesošos, Turkish Airlines priekšsēdētājs Hamdi Topču uzsvēra, ka uzņēmums turpina secīgi sasniegt savus mērķus, un nākamais mērķis ir turpināt izaugsmi un palielināt floti līdz 300 lidmašīnām. H. Topču arī skaidro, ka, uzsākot paplašināšanos 2003. gadā, lidsabiedrībai bija vien 54 lidmašīnas un tika piedāvāti lidojumi uz 103 galamērķiem. Šis skaits nu ir pieaudzis līdz 205 pilsētām 90 pasaules valstīs. 2003. gadā, lai apkalpotu floti, bija nepieciešami 651 piloti un 1579 apkalpes locekļi. Savukārt šodien uzņēmums ir izaudzis līdz 2445 apkalpes locekļiem lidmašīnu kabīnēs un 5344 stjuartiem lidmašīnu salonos. Visi šie skaitļi apliecina Turkish Airlines izaugsmi.

Turkish Airlines ģenerāldirektors, filozofijas zinātņu doktors Temels Kotils savā runā arī paudis savu optimismu par uzņēmuma 2003. gadā nospraustā mērķa īstenošanu - kļūt par pasaules lielāko lidsabiedrību. "Mēs plānojam kļūt par pieczvaigžņu lidsabiedrību un vadošo pārvadātāju mūsu reģionā, kur dzīvo 1,5 miljardi cilvēku," piebilda Temels Kotils.

Svinīgā pasākuma noslēgumā Boeing 737-900, kas pasākuma laikā tika izcelts ar īpašu uzlīmi "200", tika oficiāli pieņemts ekspluatācijā un vēlāk uzsāka pasažieru pārvadāšanu.

Turkish Airlines ir aviokompāniju Star Aliance biedrs, ir 4 zvaigžņu aviokompānija, kas ir arī viena no pirmajām aviokompānijām, kas tālo lidojumu biznesa klases pasažieriem piedāvā "Pavārs debesīs" pakalpojumu. 2012. gada 26. aprīlī "2012 Freddie balvas" ceremonijas laikā Turkish Airlines lojalitātes programma "Miles&Smiles" tik atzīta par vienu no pasaulē labākajām lojalitātes programmām, iegūstot 2 balvas Eiropas un Āfrikas reģionu kategorijā: "Labākā Aviokompānijas programma" un "Labākā kredītkartes programma". Bez minētās balvas Turkish Airlines 2011. gadā saņēma arī "Skytrax" balvas: "Labākā aviokompānija Eiropā", "Labākās Premium klases sēdvietas" un "Labākā aviokompānija Dienvideiropā". Savukārt 2010.gadā: "Labākā ekonomiskās klases ēdināšana pasaulē" un pēc 2011. gadā "Skyscanner" aptaujas rezultātiem saņēma balvu "Labākā ēdināšana" uz borta.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.turkishairlines.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34506798sec.