BalticMiles un GameMiles piedāvā pirmo lojalitātes spēļu platformu Eiropā un Krievijā

BalticMiles, vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā, ir uzsākusi sadarbību ar lojalitātes spēļu nodrošinātāju GameMiles, kam pieder spēļu platforma PointsPlay.com.

BalticMiles dalībnieki var reģistrēties PointsPlay.com, saņemt BalticMiles punktus par reģistrēšanos un izvēlēties vairāk nekā 60 bezmaksas spēles. Katru mēnesi dalībnieki var laimēt līdz pat 50 000 BalticMiles punktu, bezmaksas lidojumus un citas balvas. BalticMiles ir pirmā lojalitātes programma Eiropā un Krievijā, kas piedāvā iespēju iegūt lojalitātes punktus par bezmaksas tiešsaistes spēļu spēlēšanu.

Gabi Kols (Gabi Kool), BalticMiles izpilddirektors: "Mēs vienmēr meklējam jaunus veidus, kā sasniegt uzstādītos mērķus. Mēs cenšamies piedāvāt dalībniekiem aizvien vairāk punktu krāšanas iespēju, tāpēc ļoti priecājamies, ka esam pirmā lojalitātes programma Eiropā un Krievijā, kas piedāvā šādu jaunu un izklaidējošu punktu krāšanas veidu."

"BalticMiles ir viena no vadošajām lojalitātes programmām jaunu izstrādājumu un pakalpojumu piedāvāšanā, kas piemēroti gan izklaidei, gan praktiskiem mērķiem," stāsta Džans Peroni (Gian Perroni), GameMiles Spēļu nodaļas vecākais viceprezidents - "Mēs ļoti lepojamies, ka BalticMiles mūs ir izvēlējies par savu partneri, un mēs nodrošināsim tās dalībniekiem vislabākās izklaides iespējas."

2009. gadā aizsāktā BalticMiles ir vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā. BalticMiles ietver sevī visdažādākos veidus, kā pelnīt punktus vairāk nekā 30 000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem. BalticMiles arī piedāvā lejuplādēt mūziku vai izvēlēties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams www.balticmiles.com interneta vietnē.

Uzņēmums GameMiles, apvienojot lojalitātes un spēļu nozares, piedāvā lojalitātes programmas dalībniekiem plašu spēļu izvēli un iespēju iegūt lojalitātes punktus. GameMiles piedāvā dažādu žanru spēles, tai skaitā lomu, prasmju, arkādes, atjautības, kāršu un sporta spēles, kas palīdz kompānijai kļūt arvien atpazīstamākai un palielināt klientu skaitu. Pateicoties pieredzējušajai galvenās vadības darba grupai (tās biroji atrodas Kanādā, ASV un Argentīnā), GameMiles spēj īstenot dažādu veidu lojalitātes programmas, sākot ar flaijeru programmām un beidzot ar viesnīcu un automašīnu nomas tīkliem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticmiles.com

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 28.06.2024 Grila un vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 27.06.2024 Vasaras saulgriežu tirdziņš Liepājas reģiona TIB
Tirgus Rožu laukumā norisināsies divas dienas, 20.jūnijā no plkst. 12.00 līdz 20.00 un 21.jūnijā no 10.00 līdz 18.00. Ar lustēm, siera rituļiem un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26822996sec.