Ryanair un JetBlue neplāno veikt budžeta transatlantiskos reisus

Īrijas zemo cenu lidsabiedrības Ryanair un amerikāņu JetBlue Airways vadītāji atzinuši, ka viņu kompānijas dažādu iemeslu dēļ, visticamāk, neiesaistīsies zemo cenu transatlantisko lidojumu tirgū. Ryanair šo tirgu uzskata par pārāk mazu salīdzinājumā ar izaugsmes iespējām Eiropā, savukārt JetBlue atzīst, ka, viņuprāt, jau šobrīd transatlantisko lidojumu cenas ir visai pieņemamas.

"Domāju, ka Ryanair nebūs tā kompānija, kura ieies šajā tirgū," Starptautiskajai Gaisa transporta asociācijai atzinis Ryanair izpilddirektora vietnieks Maikls Kolijs. Viņš norādījis arī, ka kompānijas biznesa modelis paredz tiekšanos pēc augstāka noslogojuma koeficienta nevis jaunu tirgu iekarošanu. Lai gan Ryanair izpilddirektors Maikls O'Līrijs iepriekš izteicies par iespējamu transatlantisko lidojumu uzsākšanu, vairāki Ryanair tuvi avoti norādījuši, ka tas, līdzīgi kā stāvvietu ieviešana lidmašīnās, bijis publicitātes triks.

Savukārt ASV zemo cenu aviosabiedrības JetBlue pārstāvis Mārtijs Sentdžordžs uzskata, ka aviobiļešu cenas reisiem no ASV uz Eiropu jau šobrīd ir pietiekoši zemas.

"Aplūkojot biļešu cenas lidojumiem no Ņujorkas uz Eiropu, sešus mēnešus gadā šķiet, ka jau šobrīd šos lidojumus veic zemo cenu aviokompānijas," viņš norāda. "Mēs pievēršam uzmanību tādiem tirgiem, kur pārsvarā figurē pārāk augstas biļešu cenas, lai stimulētu to samazinājumu."

Jāpiebilst, ka šobrīd transatlantiskos reisus veic tikai viena zemo cenu aviosabiedrība – Norwegian Air Shuttle. Tomēr pilsētu pāru izvēle pasažieriem ir ierobežota, un Norwegian bāzu atrašanās Skandināvijā amerikāņu pasažieriem pagaidām var sarežģīt nokļūšanu atsevišķos galamērķos Rietumeiropā un Dienvideiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.342062sec.