Indonēzijā politiķis atriebjas aviokompānijai, bloķējot skrejceļu

Acīmredzami saniknots indonēziešu politiķis visai neparastā veidā atriebies vietējai aviokompānijai pēc tam, kad tās darbinieki viņam nepārdeva biļeti reisā, kurš jau bija pilns. Viņš deva rīkojumu zemāk stāvošiem ierēdņiem bloķēt skrejceļu, lai reiss nevarētu nosēsties galamērķī.

Marianuss Sae vēlējās ar tuvāko pieejamo reisu no Kupangas pilsētas nokļūt Ngadas apgabalā, lai apmeklētu kādu sapulci. Viņš centās iegādāties aviobiļeti lidsabiedrības Merpati Nusantara reisā, tomēr darbinieki viņam atteica, paskaidrojot, ka reiss ir pārpildīts.

Laikrakstam Jakarta Globe Sae atzinis, ka biļeti lūdzies piecas stundas, taču aviokompānijas darbinieki katrreiz atbildējuši, ka lidmašīna ir pilna.

Tomēr saniknotais politiķis ar situāciju nebija mierā. Viņš pavēlēja sabiedriskās kārtības vienībai, kuras pilnvaras Indonēzijā ir nedaudz ierobežotākas kā policijas spēkiem, bloķēt skrejceļu, uz tā izvietojot automašīnas.

Blokāde izrādījās veiksmīga – ierobežotā lidostas darbinieku skaita dēļ to nebija iespējams apturēt, tādēļ lidosta uz vairākām stundām tika slēgta. Kā pastāstījis aviokompānijas pārstāvis, bloķētā skrejceļa dēļ bijis nepieciešams reisu novirzīt atpakaļ uz lidostu, no kuras tas izlidoja. Turklāt viņš piebildis, ka divas no 56 pasažieru sēdvietām lidmašīnā pēdējā brīdī atbrīvojušās, tādēļ Sae būtu varējis lidot ar vēlamo reisu, tomēr tobrīd viņš jau bija rezervējis biļeti citas aviokompānijas lidmašīnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74500299sec.