airBaltic maršrutā Oslo-Rīga sveic miljono pasažieri

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šodien sveica Elīnu Višu kā miljono pasažieri airBaltic maršrutā Oslo – Rīga.

airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte) norāda: ''Ar līdz pat trīs lidojumiem dienā katrā virzienā airBaltic piedāvā teicamu servisu gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem. Mūsu norvēģu klienti atzīst, ka Rīga ir pievilcīga pilsēta ne tikai biznesa pasākumiem, semināru un konferenču rīkošanai, bet arī ar spa, restorāniem un iepirkšanās iespējām. Mūsu Latvijas klienti ar Oslo sāk Norvēģijas iepazīšanu, lai baudītu tās krāšņo dabu, fjordiem un kalniem, bez tam maršuts ir populārs, lai apciemotu savus draugus un radiniekus.''

Elīna Viša, ierodoties Rīgā, saņēma dāvanu no airBaltic - divas biznesa klases biļetes uz jebkuru no airBaltic piedāvātajiem 60 galamērķiem Eiropā, NVS valstīs un Tuvajos Austrumos. Savukārt starptautiskās lidostas ''Rīga'' valdes priekšsēdētājs Andris Liepiņš sveica laimīgo pasažieri, dāvājot 2 ielūgumus uz lidostas biznesa zāli, kā arī lidostas suvenīrus.

airBaltic šogad starp Rīgu un Oslo piedāvā līdz trīs lidojumiem dienā. Maršruts Rīga-Oslo tika atklāts 2004.gada martā ar četriem lidojumiem nedēļā. airBaltic bija pirmā aviokompānija, kas ieviesa tiešos regulāros reisus starp Latvijas un Norvēģijas galvaspilsētām.

Lētākā vienvirziena biļetes cena maršrutā Rīga-Oslo patlaban ir 25 eiro, kas ir vairāk nekā divas reizes lētāk, nekā pirms desmit gadiem, kad lētākās biļetes cena vietnē www.airBaltic.com tika piedāvāta sākot no 55 eiro.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15182304sec.