Rehabilitācijas centrs Līgatne piedāvās jaunas skaistuma kūres

No septembra mēneša rehabilitācijas centrs Līgatne ir uzsācis sadarbību ar Baldones veselības fondu. Rehabilitācijas centrs Līgatne» klientiem turpmāk piedāvās jaunu produktu plašajā spa programmu klāstā – skaistuma kūres, kurās tiks izmantotas Baldones veselības fondu piedāvātā produkcija - Baldones dūņas un Eliēr produkcija (dūņas, relax eļļa un gēls).

Eliēr HighlyOrganic Complex® - ir pasaulē vienīgais, unikālais augsti organiskais komplekss, kas ietver sevī vairāk kā 800 dažādu aktīvo vielu, kurām piemīt īpaša spēja iekļūt dziļākajos organisma audos un kompleksi iedarboties uz visām svarīgākajām ādas darbības funkcijām. Pateicoties tā iedarbībai uz dziļākajiem ādas slāņiem, tas sniedz pilnvērtīgu organismam nepieciešamo komponentu kompleksu, ko var izmantot profesionālajās Anti–ageing procedūrās ādas tvirtuma, tonusa un dzīvības funkciju uzlabošanai. Dūņas tie raktas Latvijā no kāda sena ezera dzīlēm.

Skaistuma kūres sniedz iespēju atklāt sevī skaistu, veselīgu ķermeņa pasauli ar organisko kosmētiku Eliēr Unique. Skaistuma kūres procedūrās ir iekļautas dažādas SPA procedūras, piemēram, zemūdens masāža, cirkulārā duša, ārstnieciskās vannas, masāžas, ķermeņa ietīšana, kurās tiek izmantots Eliēr produkcija. Plašāku informāciju par skaistuma kūrēm var iegūt apmeklējot rehabilitācijas centra Līgatne mājas lapu http://www.rehcentrsligatne.lv/ sadaļā Medicīniskās SPA programmas”. Skaistuma kūres apmeklētāji savu labsajūtu var papildināt ar gardu maltīti Rehabilitācijas centra kafejnīcā.

Rehabilitācijas centrs Līgatne atrodas vienā no skaistākajām vietām Latvijā – Līgatnes novadā, Skaļupēs, kas gadiem ilgi ir priecējusi un turpina priecēt cilvēku sirdis. Centrs aktīvi strādā, piedāvājot gan rehabilitācijas programmas, gan arī veselības uzlabošanas, skaistumkopšanas un atpūtas programmas.

Rehabilitācijas centrs Līgatne atrodas Skaļupēs, Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Hotel Jūrmala SPA
,


1st-studio.com
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43605304sec.