Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni iegūst.

Jocelyn Myers – Adams ir pavāre Camissa Brasserie restorānā, Keiptaunā. Un viņa ir nākusi klajā ar kādu ideju, kuru noteikti vajadzētu aizņemties arī dažam labam Latvijas restorānam – viņa dodas kopā ar saviem klientiem pēc svaigām ēdiena sastāvdaļām savam restorānam.

Viesi arī tiek aicināti uz virtuvi, lai kopīgi pagatavotu iegūtās sastāvdaļas.

Šefpavāre arī atzīst, ka Keiptauna ir labākā vieta visā pasaulē, kur iegūt svaigas sastāvdaļas ēdieniem.

Kuros restorānos, pēc jūsu domām, ir iespējams baudīt vislabākos ēdienus no Latvijā iegūtajām sastāvdaļām?

Vairāk par restorānu šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 28.06.2024 Grila un vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Le Dome
,


il Sole
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17064095sec.