Lufthansa lidojumi ir par 40% lētāki no ASV interneta vietnes [1]

Kā ziņo vācu žurnāla Spiegel.de interneta vietne, tad Vācijas lidsabiedrības Lufthansa lidojumi ASV interneta vietnē Lufthansa.us ir par 40% lētāki nekā Eiropā. Lufthansa lido uz 207 lidostām 81 valstī un daudzlidotāju programmā Miles&More piedalās 15 miljoni dalībnieku. Lidsabiedrība piedāvā kvalitatīvu produktu un arī cenas nav no lētajām. Vācijas daudzlidotāju forumā Vielfliegerforum.de tiek norādīts, ka izmantojot ASV interneta vietni lidsabiedrībai Lufthansa var ietaupīt, maksājot ar kredītkarti, līdz 40%, jo cenas ir ASV dolāros.

Tādā veidā Vācijas iekšzemes lidojumos var ietaupīt līdz 35 eiro, bet tālos lidojumos virs 100 eiro.
Taču, lai ietaupītu naudu, ir jāpieprot dažas “viltības”. Izvēlaties www.lufthansa.us, tad atzīmējiet, ka dzīves vieta ir ASV. Izvēlieties lidojuma mērķus un laikus, tad tiek aprēķināta lidojuma cena. Lietotājs noklikšķina „Booking without registration“ un laukumā „Country of Adress“ atstāt ASV, tad noklikšķināt uz „Continue“. Sistēma jautā pēc vārda, uzvārda un e-pasta adreses. Ļoti svarīgi, ka lietotājs neievada Miles&More kartes numuru! Laukumus „Telephone Number Country“, „Country“ un „State" pamet nemainīgus. Lai iegādātos lētāku lidojuma biļeti kā Eiropā, tad atliek tikai viens solis samaksāt ar kredītkarti un klikšķināt uz „Buy Ticket now“. Lufthansa izsniedz elektronisko biļeti – Etix, kuru var izdrukāt mājās vai reģistrēšanas automātos. Jāuzmanās, ka ASV puse var uzrēķināt 1-2% no pirkuma summas, ja kredītkartes uzņēmums nav ASV, bet gan citas valsts uzņēmums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 06/30/2008 09:38 es jau kādu strēķīti atpakaļ pamanīju Amazon.com, ja iepercies .com lapā tad cena zemāka nekā .uk vai .de, bet sūtijums pienāk no Eiropas attiecīgi nav jāmaksā PVN un jācīnas pa muitu.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19924903sec.