Iesaka labākās "apres-ski" vietas

Britu izdevums Telegraph tika piedāvājis saviem lasītājiem interesantu kalnu slēpošanas kūrortu reitingu. Jaunā pētījumā tika taujāts pēc labākajām slēpošanas vietām un labāko gastronomisko piedāvājumu līdzās trasēm.

Pirmo pozīciju ieņem Šveices kūrorts Cermats, jo pēc autoru domām, šeit gastronomiskais piedāvājums ir lielisks, taču vienīgais trūkums – dārgi. Labākais restorāns pēc aptaujāto uzskatiem, esot Zum See.

Seko itāļu kūrorts Courmayeur un tā restorāns Giacomo’s Rifugio Maison Vieille. Trešo pozīciju ieņem Francijas kūrorts Megève, kur baudīt maltīti var, vērojot skaistās kalnu ainavas. Ceturtajā vietā lasītāji ir ierindojuši kanādiešu Britu Kolumbijas provinces kūrortu Kicking Horse un tā restorānu Eagle’s Eye, kas ir arī viens no labākajiem restorāniem Ziemeļamerikā.

Turpmākajās vietās seko šveiciešu kūrorts Sanktmorica ar Mathis Food Affairs restorānu, itāļu kūrorts Sauze d’Oulx ar iespēju baudīt gardus dzērienus.

Turpretī austriešu kūrortvietā Išglā un Mairhofenā viesiem nebūs skumīgi visu cauru diennakti, bet Šveices kūrortā Verbjē akcents likts uz klubu piedāvājumu. Tāpat kūrorts Pas de la Casa, kas atrodas Andorā, tiek raksturots kā laba vieta jautrībai un ekstrēmai slēpošanai.

"aprs-ski": piedāvā aktīvu kalnu slēpošanu + romantisku, kulturālu vai trakulīgu atpūtu pēc slēpošanas

 

Dalieties pārdomās arī Jūs, ierakstot zemak komentāru lauciņā, kuras tad ir labākās vietas kopīgai slēpošanai un gastronomiskai vai kulturālai atpūtai!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23694301sec.