Austrālijā sastāda jocīgāko tūristu sūdzību sarakstu [1]

Austrālijas tūrisma nozares speciālisti ir sastādījuši kuriozo tūristu sūdzību sarakstu, ko ir saņēmuši tūrisma nozares uzņēmumi. Visbiežāk pretenzijas ir izteiktas ar velmi saņemt kompensāciju, kas nosegtu ceļojuma izdevumus. Konferences laikā, kad kopā sanāca Austrālijas kontinenta eksperti, tika arī izveidots šīs neparastais sūdzību saraksts.

Piemēram, sarakstā ir kāda tūrista sūdzība, kurš bija devies atpūsties uz Āfriku un konstatējis naktsmītnes tuvumā dzīvu ziloni. Pēc atpūtnieka vārdiem, tas esot stāvējis uz divām kājām un šis skats esot viņu satraucis, un līdz ar to sabojājis visu medus mēnesi.

Cits incedents ir saistīts ufologu grupu, kuri bija pulcējušies uz konferenci kādā no viesnīcām, un konferences dalībnieki izteica bažas par iespējamo citplanētiešu iekļūšanu viesnīcas konferences zālē.

Sarakstā ir iekļauta arī kādas viesnīcas klientes pretenzija, kuri pazvanot uz reģistrāciju ir sūdzējusies, ka viņa ir ieslēgta savā numuriņā. Viesnīcas saimnieciskais personāls ir konstatējis, ka nekas nav noticis, tikai sieviete, kas nekad nav iepriekš nakšņojusi viesnīca, ir izlasījusi uzrakstu, kas atradies durvju iekšpusē – „Netraucēt”, un ir nolēmusi, ka viņa nedrīkst atvērt durvis.

Pēc kādas britu tūrisma kompānijas pārstāvja atzinuma, potenciālā ceļotāju grupa esot atteikusies doties ārpus valsts robežām, tikai tāpēc, ka ārzemnieki nevēloties sarunāties ar viņiem angļu valodā.

Tāpat interesants gadījums ir noticis kādā viesnīcā, kur kāds viesis žēlojies, ka viņam ir pasniegta pārāk bieza un karsta mērce pie ēdiena. Turpretī kādā citā viesnīcā, kāds pazīstams futbolists atpūšoties luksus viesnīcā, kas atrodas pie jūras, ir sūdzējies, ka viņa mieram traucējot jūras viļņu šalkas.

Interesanti, taču saņemta sūdzība arī par to, ka viesnīcas numuriņš esot bijis pārāk „sievišķīgi” iekārtots.

Par ko sūdzas latviešu ceļotāji ārvalstīs? Lūdzu, rakstiet savus komentārus zemāk atvēlētajā laukumā! Paldies!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 11/13/2008 08:54 man jau liekas, ka LV tūristi nav no tiem sūdzīgākajiem, vismaz ne no tiem, kas mēģina izcelties ar absurdām petenzijām.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 22.06.2024 Uz Lielo latgaļu tirgu Ludzā Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies aizraujošā braucienā uz Ludzu- Latvijas senāko pilsētu. Jautrri koncerti, amatnieku ražojumi, gardumi svētku galdam, 22.06 | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28210497sec.