Baltkrievijā veidos slāvu „Disnejlandi” [2]

Baltkrievijā, Minskas apgabalā tiek plānots izveidot jaunu izklaides un atpūtas parku, kura galvenie varoņi nāks no slāvu tautu pasakām. Saskaņā ar projektu, baltkrievu „Disnejlande” aizņems divus kvardrātkilometrus lielu platību. Parks tiks iedalīts trīs zonās: aktīvā, ģimenes un bērnu zona.

Kopējās projekta izmaksas varētu būt 750 miljoni ASV dolāru, un tiek plānots, ka to gadā varētu apmeklēt līdz diviem miljoniem cilvēku.

Izklaides parka viesiem tiks piedāvātas dažādas atrakcijas, tai skaitā amerikāņu kalniņi, autotrase, akvaparks, spoku nams. Tāpat parka apmeklētāji varēs izjāt ar zirgiem, makšķerēt ezera krastā vai vienkārši baudīt skaisto dabu.

Jāatzīst gan, ka patlaban tiek izskatīti divi baltkrievu „Disnejlande” atrašanās vietas varianti, proti, Dubrovskas ūdenskrātuves tuvumā, kas atrodas 20 kilometrus no Minskas vai arī sporta kompleksa Siliči tuvumā, kas atrodas 28 kilometrus no Baltkrievijas galvaspilsētas.

Jāatzīmē, ka atpūtas un izklaides kompleksā būs arī viesnīca, bārs, kafejnīca, klubs, amfiteātris, kur varēs notiks dažādi koncerti un pasākumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 09/23/2009 12:29 tāds pats sakars kā Rīgas šamapanietim ar Šampaņu, un vai tādēļ mēs nesaprotam par ko iet runa?

2 ? 09/23/2009 09:42 Kādā sakarā "Disnejlande", ja ar Disneju tam parkam un slāvu pasakām nav nekādas saistības - ?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Strūve nav skrūve! Madonas TIC
20. jūlijā ceļotāju diena Madonas novadā, jo šogad UNESCO Pasaules mantojumā iekļautajam Strūves ģeodēziskajam lokam 200 gadu, kopš mērījumu | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64996791sec.