Ar ko ir neapmierināti britu tūristi

Kādas ir amizantākās sūdzības, ko ceļotāji ir izteikuši? Pie tām noteikti pieder daži no šiem iebildumiem:

Kāda sieviete draudēja izsaukt policiju, jo uzskatīja, ka viesnīcas darbinieki ir viņu ieslēguši istabā. Viņa domāja, ka zīme Netraucēt, kas uzkarināta uz durvju roktura, lai viesi varētu to izvietot istabas ārpusē, nozīmē, ka viņa nedrīkst iziet no istabas.

Kāds cits viesis sūdzējies par to, pludmalē esot par daudz smilšu.

Kādā Austrālijas restorānā ienāca sūdzība par tajā pasniegto zupu - tā esot par šķidru un piparotu. Nav brīnums, jo klients zupas šķīvja vietā bija iztukšojis mērces trauku.

Kāda sieviete sūdzējusies par atļauju sievietēm atrasties pludmalē ar kailu ķermeņa augšdaļu. Sieviete ar to bija neapmierināta, jo viņas vīrs visu dienu esot pavadījis, skatoties uz citām sievietēm.

Citi viesi bijuši neapmierināti ar Ray Ban saulesbrillēm, ko nopirkuši no ielu tirgoņa par pieciem eiro. Tās esot izrādījušās viltotas!

Kādai britu ģimenei nepatīkamu pārsteigumu esot sagādājušas zivis. Neviens viņiem neesot teicis, ka jūrā ir zivis, un bērni esot bijuši šokēti.

Interesantu sūdzību esot izteikusi kāda jauna sieviete. Viņa ar savu saderināto bija rezervējusi istabu ar divām atsevišķām gultām, tomēr viesnīcā pieejama bija tikai istaba ar vienu gultu. Sieviete vaino viesnīcu par to, ka nu viņa esot stāvoklī, un uzskata, ka, ja būtu tikusi pie iepriekš rezervētās istabas, tā nebūtu gadījies.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 20.06.2024 Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Vasaras saulgrieži Ķoņu kalnā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
22.jūnijā pl.18.00 aicinām uz izrādi “Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass” Ķoņu kalna estrādē. Pēc izrādes etnogrāfiskie danči ar folkloras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23625302sec.