Helsinkos apbalvotas labākās viesnīcas un tūrisma objekti [1]

Katru gadu labākie tūrisma piedāvājumi Somijas galvaspilsētā Helsinkos tiek apbalvoti ar Best of Helsinki Award. Arī 2009. gada labākajiem piedāvājumiem svinīgā pasākumā tika piešķirti Best of Helsinki Awards 2009. Jau sākot no septembra, interneta vietnē www.bestofhelsinki.fi varēja atdot savu balsi par Helsinku tūrisma industrijas labākajiem pārstāvjiem. Balvu piešķir sešās kategorijās un kopā aptaujā saņemtas 19 700 balsis.

Best of Helsinki Awards balvas saņēmuši:

Labākais ziemas piedzīvojums (Best Winter Experience): Baltijas siļķu tirgus, Helsinku vecākais tradicionālais pasākums, kas notiek katru gadu oktobrī. Jau kopš 1743. gada Baltijas jūras zvejnieki tirgū nogādā savus labākos produktus, tai skaitā sālītas siļķes un dažādi marinētas zivis.

Labākā atpūtas un izklaides vieta ģimenēm (Best Family Resort & Fun): Kaķu nakts Korkeasaari zoodārzā Helsinkos. Tieši naktī zoodārza lielie kaķi ir visaktīvākie, bet pats zoodārzs, kas pilns ar mūziku, gaismu, teātri un spēlēm, piedāvā atpūtu visai ģimenei.

Labākais tūrisma objekts pilsētā (Best CityBreak Attraction): Vecais tirgus. Tradicionālā pirkšanas un pārdošanas vieta Helsinku sirdī, kur jau 120 gadu garumā galvaspilsētas gardēži iegādājas labākos, svaigākos un īpašākos pārtikas produktus no visas Somijas un ārzemēm.

Labākais pakalpojums pilsētā (Best CityBreak Service): Royal Line vakariņu kruīzs, kura ietvaros notiek kruīza brauciens pa piekrastes šērām saulrietā, piedāvā vakariņas uz kuģa. Vasarā katru vakaru notiek divi šādi braucieni, kad, baudot skatu uz garāmslīdošajām Helsinku un Espo šērām, var mieloties ar lieliskām vakariņām.

Labākais ziemeļu piedzīvojums (Best Nordic Oddity): World Village Festival. Tas ir ikgadējs festivāls, kas notiek maijā Kaisaniemi parkā, kur tiekas visu pasaules kultūru pārstāvji. Mūzikas, dejas, mākslas un cirka festivāls piedāvā jaunu skatu uz toleranci, multikulturalitāti, kopīgiem attīstības ceļiem un globālām tēmām.

Labākā tikšanās vieta (Best Meeting Experience): Hilton Helsinki Kalastajatorppa, kas atrodas lieliskā vietā pie jūras, piedāvā labus restorānus un modernas tikšanās telpas, garantē labu noskaņojumu un aprīkojumu gan lielām starptautiskām konferencēm, gan arī mazām ģimenes svinībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 01/21/2010 02:58 un mums?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 25.06.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.910357sec.