Tiks atvērts jauns Eiropas Parlamenta apmeklētāju centrs Parlamentarium!

2011. gada 14. oktobrī durvis ver Eiropas Parlamenta jaunais apmeklētāju centrs Parlamentarium Briselē, kurš, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, sniedz unikālu ieskatu Parlamenta darbā un palīdz noskaidrot, kā tas ietekmē mūsu ikdienas dzīvi. Ikviens interesents, atrodoties Briselē, ir laipni gaidīts apmeklēt pasaulē vienīgo centru, kas sniedz informāciju 23 Eiropas valodās.

EP priekšsēdētājs Ježijs Buzeks norāda: "Informācija un zināšanas dod iespēju, lai mēs varētu pilnvērtīgi iesaistīties demokrātiskā sabiedrībā. Eiropas Parlaments vēlas vērt durvis Eiropas pilsoņiem, lai sabiedrība vairāk uzzinātu un labāk izprastu savu pārstāvju - Eiropas Parlamenta deputātu - darbu. Ja jūs esat Briselē, lūdzu, izmantojiet iespēju redzēt Eiropas demokrātiju no iekšienes Parlamentarium."

Centra apmeklētāji ar dinamisku un interaktīvu multivides displeju palīdzību var uzzināt par notikumiem, kas saistīti ar Eiropas integrāciju, un par to, kā Parlamenta lēmumi ietekmē mūsu ikdienu. Centra apmeklējumi ir bez maksas, un telpas ir iekārtotas tā, lai tajās ērti varētu iekļūt apmeklētāji ar īpašām vajadzībām.

Centrā apmeklētājus ieskauj 360 grādu leņķī izvietots milzīgs digitāls ekrāns, kas ļauj nokļūt pašā Eiropas Parlamenta darbības epicentrā. Izmantojot skārienjutīgo ekrānu, ir iespējams uzzināt vairāk par deputātiem, kurus esam ievēlējuši demokrātiskās vēlēšanās kā savus pārstāvjus.

Apmeklētāji var piedalīties virtuālā ceļojumā pa Eiropu, uzzinot, ko katra valsts ir guvusi Eiropas Savienības izveides gaitā. Dažādu Eiropas valstu iedzīvotāji stāsta, ko viņiem nozīmē Eiropas Savienība.

Balsu tunelis ļauj apmeklētājiem izbaudīt Eiropas daudzvalodību, savukārt trīsdimensiju skārienjutīgi modeļi ļauj gūt ieskatu Eiropas Parlamentā notiekošajā visās trijās darbavietās — Briselē, Strasbūrā un Luksemburgā.

Centrā gaidīti gan pieaugušie, gan dažāda vecuma bērni. Bērniem vecumā no 8 līdz 14 gadiem ir izstrādāta īpaša vienu stundu ilga apmeklējuma programma, un katrs no izstādes posmiem ir pielāgots bērniem. Rokās turamos multivides gidus saņem arī bērni, un par tiem nav jāmaksā. Skolēnu grupas var piedalīties lomu spēlē. Šajā gadījumā ir nepieciešama rezervācija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Grila uzkodu meistarklase Liepājas reģiona TIB
Konceptpavārs Renārs Purmalis Hoijeres pagalmā aicina uz grila uzkodu meistarklasi 11. jūlijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 08.07.2024 Austeru vakars ar dzīvo mūziku plkst.18:00 Jurmala Golf Club & Hotel
Padari savu vasaru vēl krāšņāku 6. jūlijā būsi sirsnīgi gaidīts Jurmala Golf Club & Hotel nogaršot izsmalcinātas austeres un gardu vīnu dzīvās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9513979sec.