Gvantanamo paradīzes pludmales cer parūpēties par Kubas labo slavu

ASV militārā bāze un ieslodzījuma nometne Kubas austrumu provincē ir būtiski pasliktinājusi Gvantanamo slavu, tomēr Gvantanamo vientuļās pludmales noteikti var dēvēt par slepeno paradīzi.

Vientuļas, tūristu maz apmeklētas pludmales, palmas, saule, jūra un salsas nodarbības – ko citu var vēlēties ikdienas stresa nomākts cilvēks? Ja šajā uzskaitījumā atpazīstat arī savus sapņus par mierīgu atvaļinājumu, ir vērts apsvērt ideju doties tos īstenot uz Gvantanamo provinci Kubā. Militārā bāze, cietums, necilvēcīga izturēšanās, - jā, tās pagaidām ir pirmās asociācijas, kas saistās ar Gvantanamo vārdu, bet atmetiet aizspriedumus, jo Gvantanamo piedāvā daudz vairāk. Ar ASV militāro bāzi Gvantanamo kopīgs ir tikai nosaukums, un ASV karavīriem ir aizliegts pamest bāzi pa sauszemes ceļiem vai ierasties provinces centrā – Gvantanamo pilsētā, tāpēc vienīgais veids, kā nokļūt ASV bāzē, ir gaisa satiksme no Maiami Floridā. Vietējie sūdzas, ka gandrīz vai vienīgā tēma, par kuru ar viņiem vēlas runāt nedaudzie tūristi no Eiropas, ir saistīta ar amerikāņu militāristu klātbūtni, bet tieši par to vietējie runāt negrib.

Patiesībā Gvantanamo province ir Kubas ainaviski visskaistākais reģions, te atradīsiet gan kalnu ainavas, gan dziļas aizas ar dzidra ūdens pilnām upēm un ūdenskritumiem, bagātīgu augu un dzīvnieku pasauli un neskaitāmas brīnišķīgas pludmales. Tomēr province joprojām nevar lepoties ar īpaši aktīvu tūrisma plūsmu, tāpēc būs piemērota atpūtas vieta tiem, kas meklē neskartu dabu un kilometriem garas, vientulīgas pludmales.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kurshi Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.90065789sec.