Austrālijas jaunākā tūristu izklaide vilina 270 metrus tuvāk debesīm

Pastaiga augstu virs zemes, brīvs panorāmas skats uz jūru līdz pat horizontam sasniedzams tikai drosmīgajiem: uz Austrālijas Goldkostas (Gold Coast) pilsētas jauno tūristu atrakciju – skatu laukuma uz debesskrāpja jumta jādodas pa šaurām metāla kāpnītēm pa ēkas ārpusi.

Tūristi uz skatu platformu 270 metru augstumā dodas tikai nelielās grupās instruktoru pavadībā un pēc drošības instrukcijas noklausīšanās. Visiem grupas dalībniekiem tiek izsniegtas siltas jakas un drošības jostas. Tad ātrgaitas lifts 43 sekunžu laikā drosmīgos ceļotājus nogādā ēkas 77. stāvā 230 metru augstumā, bet pēdējie 150 pakāpieni 40 metrus augstāk tiek veikti pašu spēkiem. Pūles ir tā vērtas, jo no augšas paveras pilna ainavas panorāma uz tirkīzzilo jūtu, kilometriem garajām pludmalēm un Austrālijas iekšzemi.

Pēc uzkavēšanās uz skatu platformas ceļotājiem pa debesskrāpja otru pusi atkal jādodas lejup uz 77. stāvu.

Tiesa gan, šī unikālā pieredze nav gluži par velti. Dienas laikā kāpiens uz debesskrāpja jumta maksā 72 eiro, bet, ja vēlaties 270 metru augstumā izbaudīt saulrietu, cena ir 88 eiro. Kopā ar neaizmirstamo pieredzi katrs ceļotājs saņem arī grupas fotogrāfiju, cepurīti un sertifikātu, kas kalpos par pierādījumu mājās palicējiem, ka patiešām esat šo debesskrāpi pievārējis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::9.14795613sec.