Vīnē par 11 eiro piedāvā komfortablu diendusu

Sagurušākie ceļotāji Austrijas galvaspilsētā nu var izmantot jaunu pakalpojumu – par 11 eiro iespējams uz pusstundu nosnausties īpaši komfortablā dīvānā.

Taču atpūtas vieta "Reflexia", kas atrodas Vīnes vēsturiskajā centrā blakus gotikas stilā celtai baznīcai un renesanses laikmeta dzīvojamajām ēkām, ir kas vairāk par telpu, kur uz brīdi ieslīgt miegā. Masīvās arkas un biezās sienas, kas būvētas pirms vairākiem gadsimtiem, apvienojumā ar pozitīvu muzikālo fonu, gigantisku prošuto un kraukšķīgas maizes šķīvi, kafiju, tēju un citiem dzērieniem palīdzēs atspirgt ikvienam iestādes viesim.

"Ļaudis miegu pazīst kā nepieciešamību, nevis kā augstvērtīgu produktu," atzīst savdabīgā atpūtas stūrīša īpašnieks Peters Šurins. "Mūsu uzdevums ir mainīt šo priekšstatu."

"Reflexia" centrā variē gan piedāvātā pakalpojuma būtība, gan tā cena. Par 11 eiro viesi uz pusstundu nokļūst istabā ar ierobežotu apgaismojumu, kur spēkus iespējams atgūt uz melnas ādas atpūtas krēsliem. Stundu ilga atpūta privātā istabā maksā 40 eiro, taču tiem, kas iemigt nespēj, par 6 eiro tiek piedāvātas datorspēles, stūrītis lasīšanai vai baudas mirklis pie kāda dzēriena un uzkodām.

Šurins savu iestādi apraksta kā "fitnesa centru dvēselei", un viņa biznesa modelis, šķiet, radīts īstajā laikā un vietā.

Lielākā daļa tirdzniecības vietu Austrijā svētdienās ir slēgtas, bet piektdienās, ņemot vērā transporta sastrēgumus 1,8 miljonu pilsētas galvenajās satiksmes dzīslās, darba diena beidzas trijos pēcpusdienā vai pat agrāk. Patiesībā dažādos pētījumos Vīne regulāri tiek atzīta par pilsētu numur viens, kur izvēlēties mājokli – tā uzskatāma par vienu no mierīgākajām galvaspilsētām pasaulē.

Paradoksāli, taču tajā pat laikā Austrijas "laimīgās zemes" statusu Eiropā pamatīgi pabojājusi tās iedzīvotāju stresa pilnā ikdiena darbā. Ņemot vērā pērn veikta pētījuma rezultātus, stresa izraisītas saslimšanas strādājošo vidū Austrijas ekonomikai ik gadu izmaksā vismaz 7 miljardus eiro gadā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 28.06.2024 Grila un vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.85994387sec.