Vēsturiskie un muzikālie festivāli Maskavai piesaistīs tūristus

Maskavas tūrisma komiteja prezentēja pavasara un vasaras kultūras, vēstures un sporta pasākumu programmu, kas norisināsies Krievijas galvaspilsētā. Vairākums no šiem pasākumiem tiek plānoti ne tikai, lai piesaistītu pilsētas iedzīvotājus, bet arī tūristus.

Pēc Sergeja Špilko vārdiem, kas ir komitejas priekšsēdētājs, izstādes un sabiedriskie pasākumi aizvien biežāk kļūst par iemeslu, lai viesi no citiem Krievijas reģioniem apmeklētu Maskavu. Milzīgu popularitāti ir ieguvis Maskavas starptautiskais kinofestivāls, kā arī festivāls "Džeza-sādža", kas šogad norisināsies 15. - 16. jūnijā.

Par vasaras sezonas vienu no galvenajiem pasākumiem kļūs trešais starptautiskais vēsturiskais festivāls "Laikmeti un laiki", kas 22. - 23. jūnijā tradicionāli norisināsies muzejā - rezervātā "Kolomenskoe". Šogad daļa festivāla pirmoreiz tiks veltīta Mongoliešu jūgam un eiropiešu bruņniecībai, savukārt galvenā pasākuma tēma būs vēlīnais viduslaiku periods (XIII-XV gs.) Tiks organizētas trīs vēsturiskas zonas: "Krievijas kņazistes", "Bruņnieciskā Eiropa", un "Zelta orda". Divu dienu garumā festivālā norisināsies bruņinieku turnīri, apmeklētāji varēs redzēt atjaunoto Hana mītni un mestra ordeni, kā arī pabūt amatnieku pilsētā, iemācīties aušanu un kalšanu.

Gadatirgū varēs iegādāties viduslaiku rotas un priekšmetus, kas ir atjaunoti pēc vēsturiskiem attēliem. Šogad organizatori plāno piesaistīt ne mazāk kā 100 tūkstošus iedzīvotāju un pilsētas viesu.

Par galveno vasaras mēnešu sporta pasākumu kļūs pasaules čempionāts vieglatlētikā, kas norisināsies Maskavā no 10. līdz 18. augustam, kā arī pasaules kauss Regbijā, kura tēma būs "Aviācija un kosmoss". Triju dienu garumā, no 28. – 30. jūnijam, skatītāji varēs ne tikai klātienē skatīties turnīrus, bet arī apmeklēt kultūras festivālu, kas veltīts regbijam. Ieeja būs bezmaksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 22.06.2024 Vasaras Saulgrieži Kocēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.jūnijā pl.21.00 Kokmuižas promenādē notiks “Vasaras Saulgrieži Kocēnos” kopā ar postfolkloras kopu “Rikši” un pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Ventspils TIC
,


Trakai TIC
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51703501sec.