5 bez maksas pieejami tūrisma objekti, ko šopavasar jāapskata Londonā

No Bigbena majestātiskuma līdz elegantajam Temzas plūdumam, Londonas viesiem neapšaubāmi paveras tūkstošiem iespēju, kā lieliski pavadīt laiku Lielbritānijas galvaspilsētā. Tomēr nav noslēpums, ka daudzi ļaudis, bīstoties no pārāk augstām brīvdienu izmaksām, no Londonas turas pa gabalu. Diemžēl viņi, iespējams, nezina, ka pilsētas burvību iespējams baudīt, pat neiztērējot ne penija.

Britu muzejs

Britu muzejs neapšaubāmi ir vieta, kurp jādodas tiem tūristiem, kas vēlas gūt maksimālu baudījumu par minimālu cenu. Muzejs, kas ir mājvieta dažām no pasaules vecākajām un vērtīgākajām gleznām, skulptūrām un citām senlietām, ļauj aizceļot gadsimtiem senā pagātnē un atklāt pasaules krāšņās vēstures burvību.

Haidparks

Londonas centra zaļās pērles – Haidparka – apmeklējums pavasara plaukumā ne tikai ļaus pilnībā izbaudīt vienu no pilsētas  apburošākajām apkārtnēm, bet arī palīdzēs sakopot domas tālākajam ceļam, kā arī turpmākajām ikdienas gaitām, atgriežoties mājās. 

Tate Britain un Tate Modern

Londonas pazīstamākais duets – abi "Tate" mākslas muzeji – ir mājvieta ievērojamam skaitam modernās un klasiskās mākslas meistardarbiem. Nav būtiski, vai šeit ieradīsieties ikdienas ekskursijā vai apmeklēsiet kādu unikālu izstādi – "Tate Britain" un "Tate Modern" jums atklās fascinējošo mākslas pasauli un tās ritumu cauri gadsimtiem.

Parlamenta ēka

Vestminsteras pils, viena no Lielbritānijas atpazīstamākajām celtnēm, ir izcils gotiskās arhitektūras paraugs, kas arvien bijusi valsts politiskās un kultūras vēstures notikumu epicentrā. Ieklausieties Bigbena zvanu skaņās un novērtējiet tā 19. gadsimta arhitektūru.

Zinātnes muzejs

Ja vēlaties gūt informatīvu, izglītojošu un interesantu pieredzi, tad Zinātnes muzeja plašie gaiteņi ir īstā vieta, kurp doties. Londonas Zinātnes muzejs ir vienlaikus izklaidējošs un pārsteidzošs – klejojot pa septiņiem tā stāviem, kur ik uz soļa apskatāmi izbrīnu raisoši zinātniski atklājumi, tehnoloģijas un izgudrojumi, noteikti gūsiet labāku priekšstatu par lietām un parādībām mums apkārt esošajā, neizsmeļami interesantajā pasaulē. Vēl jo vairāk – Zinātnes muzejā garlaicīgi nebūs arī visai ģimenei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 27.06.2024 Vasaras saulgriežu tirdziņš Liepājas reģiona TIB
Tirgus Rožu laukumā norisināsies divas dienas, 20.jūnijā no plkst. 12.00 līdz 20.00 un 21.jūnijā no 10.00 līdz 18.00. Ar lustēm, siera rituļiem un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70822501sec.