Daugavpils aicina: Dodies aizraujošā piedzīvojumā pa Daugavu

Daugavpils aicina: Dodies aizraujošā piedzīvojumā pa Daugavu

Līdz ar siltā laika iestāšanos, Daugavpilī tiek piedāvāti izbraucieni pa Daugavu ar kuģīti “Sikspārnis” un liellaivu “Dina”. Braucienā jūs gaidīs skaistie Daugavas skati un iespēja aplūkot pilsētu no ūdens. Tas arī ir lielisks veids, kā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem.

Braucieni ar kuģīti “Sikspārnis” tiek organizēti no piestātnes “Restime” (Lielā iela 55, Grīvas apkaimē). Brauciena laikā pasažieriem ir iespēja aplūkot Vienības tiltu, Daugavpils apkaimes, Daugavpils cietoksni un iepazīt bioloģisko dabas daudzveidību upē un tās krastos. Pasažieri var izbaudīt pikniku uz ūdens līdzi ņemot ēdienu vai karstu dzērienu un apbrīnot Daugavas upes skaistumu. Nosaukums “Sikspārnis” kuģītim ir dots par godu sikspārņiem, kuri dzīvo cietokšņa teritorijā un ir viens no Daugavpils cietokšņa simboliem. Kuģītis “Sikspārnis” ir rotāts ar dažādiem kokgriezumiem, priekšgalā ir tā simbols sikspārnis, uz viena no kuģa sāniem ir vairogi, iekšpusē ir uzraksts “I love Daugavpils”, kā arī kokgriezumā atainots vikings.

Maksimālais pasažieru skaits kuģītī “Sikspārnis” ir 13 cilvēki. Izbraucieni ar kuģīti “Sikspārnis” ir pieejami no pirmdienas līdz sestdienai pēc pieprasījuma. Ir iespēja veikt individuālus pasūtījumus – ekskursijas, svinības, vecpuišu un vecmeitu ballītes un kāzu izbraucienus. Cena braucieniem: 8 EUR pieaugušiem, 5 EUR bērniem (no 4 līdz 12 gadiem), bērniem līdz 3 gadiem izbraucieni bezmaksas. Cena individuālajiem pasūtījumiem – pēc vienošanās. Tālruņi papildu informācijai un rezervācijai: +371 29839631;  +371 23110001.

Daugavpilī tiek piedāvāti izbraucieni pa Daugavu ar liellaivu “Dina”. Brauciena starta vieta ir piestātne “Centrs” (Daugavas krastā zem arkas pie dambja pretī Rīgas ielas sākumam). Brauciena laikā pasažieriem ir iespēja aplūkot Vienības tiltu, Bruģa ielas promenādi, Daugavpils cietoksni, aizsargdambi, pilsētas mikrorajonus un vērot skaistos dabas skatus. Ar liellaivu “Dina” ir iespēja pavizināties ikvienam interesentam atbilstoši ūdens transporta kustēšanas grafikam.

Liellaiva “Dina” vienlaicīgi var uzņemt 15 pasažierus un izbrauciens sagādās prieku gan bērniem, gan pieaugušajiem. Brauciena laiks un maršruts var būt pielāgots pasūtītāju vēlmēm. Izbraucieni ar liellaivu “Dina”  ir pieejami no pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 16.00 līdz 20.00, sestdien un svētdien no plkst. 12.00 līdz 20.00.  Tiek piedāvāti dažāda ilguma braucieni- 30 min. vai 1h brauciens. Maksa par 30 min. braucienu- 5 EUR (pieaugušiem) un 3 EUR (bērniem), maksa par 1h – 8 EUR (pieaugušiem) un 5 EUR (bērniem). Tālruņi papildu informācijai: +371 26920349, +371 26833538, +371 29493121.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16090298sec.