Aicinām Mazsalacā atklāt Parka ielas stāstus kopā!

Aicinām Mazsalacā atklāt Parka ielas stāstus kopā!

2024. gada 18. jūlijā plkst. 18.00, svētku “Ērenpreiss ieripo Mazsalacā” priekšvakarā, aicinām uz pasākumu cikla “Valmieras novada ielu stāsti” trešo notikumu, kura uzmanības centrā –  Parka iela Mazsalacā! Arī šajā reizē neiztikt bez izzinošiem un aizraujošiem stāstiem, par kuriem būs parūpējies Mazsalacas apvienības pārvaldes vadītājs, mazsalacietis Valdis Kampuss, jo tieši viņš iejutīsies gida lomā.

Parka iela, iespējams, ir viena no dažādiem stāstiem bagātākajām ielām Mazsalacā. To iebraucēji atpazīst pēc augošo koku rindām abpus ielai, pēc tās platuma jeb šauruma mēriem, kā arī pēc tā, ka tieši pa šo ielu dodoties, var nokļūt gan cēlajā Valtenberģu muižā, gan arī  neparasti skaistajā Skaņākalna Dabas parkā. Vai zināji, ka Parka ielas malā aug kāds īpašs koks  –  korķa koks, kurš visdrīzāk ir Valtenberģu muižas barona stādīto koku mantojums? Šie ir tikai pāris zināmākie objekti Parka ielā. Ekskursijas laikā gids Valdis rādīs ēkas, vietas, lietas un atklās vēl daudz citus – gan sadzīviskus, gan vēsturiskus, gan arī cilvēciskus – stāstus, kas saistīti ar Parka ielu un tās iemītniekiem.

Pasākums ir bez maksas, tomēr tam nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās! Lai pieteiktos ekskursijai, lūgums zvanīt pa tālruni 26332213, rakstīt uz e-pastu [email protected] vai pieteikties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Bruņinieku ielā 1)!

Informējam, ka pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Uzņemtie fotoattēli un video var tikt izmantoti, lai atspoguļotu pasākuma norisi un popularizētu Valmieras novadu.

Ar plašāku “Ērenpreiss ieripo Mazsalacā” svētku programmu vari iepazīties šeit!

Uz tikšanos “Valmieras novada ielu stāstos”!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Latvija
Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53316498sec.