Atklāj Monterejas apgabala sirdi

 

Viesnīca Pacific ir viena no jaunākajām viesnīcām Monterejā (Kalifornija), kas atrodas Monterejas vēsturiskā apgabala pašā sirdī. Tā atrodas tieši iepretim Monterejas Konferenču centram.

 

Viesnīca atrodas reģionā, kas ir divu jūdžu attālumā, ejot pa tā dēvēto Vēsturisko ceļu. Dodoties pa to, var ieraudzīt vairāk kā četrdesmit Monterejas vēsturisko ēku, kas veidotas no ķieģeļiem, tāpat citus objektus, tai skaitā arī 1827. gadā celto muitas ēku, kur komandors Džons Dreiks Sloats 1846. gada 7.jūlijā pretendēja uz to, ka Kalifornija jāpievieno ASV.

Jūs tāpat varēsiet ieraudzīt Casa del Oro, kas celta 1845. gadā. Šī mājas galvenā funkcija bija veicināt tirdzniecību Džozefa Bostona tirgotavā. Tālāk atrodas Džeka Svana taverna un Kuģotāju viesnīca, kuras vēsturiskās saknes meklējamas jau 1847. gadā.

 

Bija samērā interesanti uzzināt, ka Henrija Māja, būvēta klasiski elegantā viktoriāņu laika stilā, reiz atradās blakus Džeka Svana tavernai, tagadējās viesnīcas Pacific vietā. Tieši šeit ir tā vieta, kur 31-ais ASV prezidents, Herberts Guvers satika un apprecēja mis Lu Henriju.

 

Viesnīca Pacific celta 1980-to gadu beigās, un tā ir viens no pēdējiem Monterejas elementiem, kas apliecina pilsētas atjaunošanu, kas bija uzsākta 1960-tajos gados. Iela, uz kuras atrodas viesnīca, agrāk tika pazīta kā Džeksona. Lielākā daļa līdzīgo māju atgādina par agrākajiem laikiem, tās piederēja ģimenēm, kas bija iesaistītas Monterejas zvejniecības un konservēšanas industrijā. Lai gan tika novērota zināma pretošanās no cilvēku puses, kad šīs mājas tika jauktas nost, arhitekts Pols E. Deiviss kopā ar īpašnieku Teodoru Rihteru un interjera dizaineri Čārlzu Gruvellu nonāca pie secinājuma, ka viesnīca izskatītos ļoti efektīvi un būtu saderīga ar ainavu, kurā atradās šīs mājas. Viņu uzdevums bija atrast Vecās Monterejas specifisko garu, kur redzams tās skaistums, un vairāku kultūru mantojumu, ieskaitot amerikāņu, spāņu, meksikāņu un itāļu kultūras. Saskaņā ar Deivisa teikto, viesnīcas Pacific forma un tekstūra ieskauj gan vēsturisko, gan romantiku; var redzēt, ka tika atrasts lielisks arhitektūras dizains.

 

Viesnīcas dizainā ietverti parki, strūklakas, dārzi – viss, kas uztur Vecās Monterejas garu un sajūtu.

 

Rezultātā izdevās radīt mūsdienīgu romantisku ķieģeļu stila viesnīcu, kur var justies kā mājās, šo sajūtu rada ērtie klubkrēsli un apsildāmie dīvāni un, protams, arī kamīns. Viesnīcā pamanāmas atzītā fotogrāfa Helmuta Horna oriģinālās fotogrāfijas, kas rotā viesnīcas foajē sienas, tajās attēlota Monterejas vēsture.

 

Viesnīca sniedz lielisku atpūtu un servisu, tās novērtējums ir trīskārši četri dimanti.

 

Viesnīcas apartamenti iekāroti ar īstu šarmu, bez liekiem priekšmetiem un izdomājumiem – dūnu gulta, plūmjveidīgi spilveni, smalka gultas veļa, skaists koka grīdas segums, ar gāzi apkurināmie kamīni, neliels ledusskapis, franču stila durvis, kas ved uz balkonu, bet plašā dušas telpa iekļauj arī Aveda produkcijas izmantošanas iespējas.

 

Patiesībā, garnitūra atgādina intīmu pilsētas māju, un ir pat vilinājums – nekad neatstāt šo viesnīcu, tās lieliskā atmosfēras radīšanas māka, kas sākas ar bezmaksas brokastu pasniegšanu, ar sulas un kukurūzas pārslu izvēli. Piedāvājumā iekļauta svaigi cepta maize un bulciņas, kompānijas Carmel Valley Roasting kafija vai Tazo tējas. Pēc tā tika piedāvāti dažādi sieri un augļi.

 

Turklāt vairāki netālu esošie restorāni Wraf reģionā piedāvā tā sauktās Laimīgās stundas, kas ilgst no 12:00-6:00, kur par brīvu var ņemt dzērienu pirms pusdienām vienā no lieliskajiem Monterejas restorāniem, kas veidoti tā, lai atbilstu ikviena gaumei un naudas maciņa biezumam. Ja jūs meklējat labu itāļu ēdienu restorānos, kur ir samērīgas cenas, iegriezieties Loose Noodle Pasta House kas atrodas Lighthouse avēnijā. Šeit tiek pasniegti pat agrie ēdieni laikā no 5:00 līdz 6:00, kas gatavoti no putniem.

 

Viesnīcas Pacific pievilcība slēpjas tajā, ka tā kalpo kā lielisks scenārijs, lai aizbēgtu no brīvdienu atvaļinājumiem, kas šķiet jau ikdienišķi. Šeit var noslēpties no jaunajiem pāriem, kas bauda medusmēnesi vai ģimeniskām svinībām un vienkārši izbaudīt golfa spēli, tūrismu, muzeju apmeklēšanu, vēsturisku vietu apskati, veselības klubu apmeklējumus, kuģošanu, riteņbraukšanu, niršanu, sērfingu un pludmales.

 

Šīs aktivitātes, tāpat kā slavenais Fisherman Warf restorāns, konservu cehs un pasaulē atzītais Monterey Bay akvārijs, atrodami tikai dažu soļu attālumā no viesnīcas.

Ja jūs vēlēsieties ērti iekāroties pludmalē zem segas, kompānija, kas saucas Romantic Room Design, tieši jums iekurinās ugunskuru Carmel pludmalē, kas ir neilga brauciena attālumā no viesnīcas un, ja būsiet kopā ar savu mīļoto cilvēku, viņi pat uzrakstīs jūsu vārdus smiltīs, tieši iepretim ugunskuram.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90097404sec.