Iepazīsti Portugāles luksus viesnīcu top 10

 

Piedāvājam iepazīt Portugāles ievērojamākas viesnīcas.

 

LAPA PALACE - LISBON

Rada sajūtu, ka apmetaties šikā vietā pilsētas robežās. Tā ir būvēta 1870. gados kā grāfa Valenca privātā rezidence. Viesnīca ir novietota klusos dārzos uz pakalna, no kura paveras skats pār Tagus upi.

Leknie dārzi ir pilni ar tropiskajiem ziediem, tajā ir arī strauts, upe, ūdenskritums, peldbaseins un gadsimtiem veci koki, turklāt tas viss atrodas 5 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra.

Divi iespaidīgākie istabas numuri viesnīcā ir Torņa istaba un karaliskie apartamenti. Torņa istaba ir paredzēta medusmēneša baudītājiem, divguļamās gultas kājgalī ir iebūvēts televizors, vannas istabā ir divvietīgs džakuzi, kā arī ir pieejams privāts tornis, kurā var baudīt vakariņas, veroties burvīgajā pilsētas ainā.

 

HOTEL ALBATROZ - CASCAIS, COSTA DO SOL

 

Tā atrodas apmēram 24 km attālumā no galvaspilsētas Lisabonas un ir izvietota uz klintīm virs sena zvejnieku ciemata. Galvenā ēka ir būvēta 1873. gadā un tās kādreiz ir bijušas hercoga Loulé mājas.

Visas 46 viesnīcas istabas ir diezgan plašas, bet labākās, bez šaubām, atrodas pils ēkā. Tās ir mazu dzīvokļu izmērā, ērti un nevainojami mēbelētas, un katrai istabai ir arī balkons ar skatu uz jūru.

 

REID'S PALACE - FUNCHAL, MADEIRA

Tā ir klasiska luksus viesnīca, kuras vārds vienmēr asociējas ar pašu Madeiru. Tā ir izvietota klinšu virsotnēs ar skatu uz Funchal līci un Atlantijas okeānu. Viesnīcu ieskauj 10 akri ekskluzīvu eksotisko ziedu dārzu. Mierīgā gaisotne, vecmodīgais šarms un galantums ir tikai daži no viesnīcas renovētajiem apkalpošanas standartiem. Reida viesnīcā ir 130 istabas un 34 apartamenti. Katrs no tiem ir individuāli dekorēts delikātos pasteļa toņos – tiek piedāvātā elegance un izsmalcinātība, ieturot tradicionālu stilu moderna komforta apstākļos.

 

CHOUPANA HILLS RESORT & SPA - FUNCHAL, MADEIRA

Iestāde atrodas kalnos, no kuriem pārskatāms Funchal līcis un to veido 34 bungalo stila vienības, kurās jūtamas Āfrikas un Āzijas, kā arī citas ietekmes no portugāļu atklājumiem. Plašās luksus istabas un apartamenti ir dekorēti mūsdienīgā stilā ar eksotisku piesitienu. Visām istabām ir lielas verandas ar skatu uz Atlantijas okeānu un subtropu dārziem, verandas ir aprīkotas ar apsildāmu āra džakuzi, DVD atskaņošanas iekārtu, pieeju internetam un skaņu sistēmu.

 

VILA VITA PARC - ALGARVE

 

Tā ir brīnišķīga pludmales viesnīca mauru stilā, kuru ieskauj 40 akri botānisko dārzu, kas radīti harmonijā ar vietējo dabu un kultūru. Bruģētas takas vijas cauri smalkiem dārziem ar palmām, krāsainiem krūmiem, ezeriem, strūklakām, un izved pie lielas apmešanās vietu dažādības – luksusa viesnīcas istabas, apartamenti, dzīvokļi, rezidences un pat privātas villas.

Ņemot vērā to, ka viesnīca ir droši pārraugāma, šeit ir pieejama smilšaina pludmale, vairāki restorāni, peldbaseini. Tā būs laba izvēle ģimenēm, jo ir arī pieejamas izklaides programmas bērniem no 6 mēnešu līdz padsmit gadu vecumam. Kamēr bērni tiek nodarbināti, vecāki var nodoties golfam, spa ārstēšanai un ūdens sportam.

 

VILA JOYA - ALBUFEIRA, ALGARVE

Arī šī viesnīca ir būvēta mauru stilā, un tā ir vieta, kur visvairāk jūtams luksus un intimitāte visā Algarvā. Tā atrodas 200 jūdzes uz dienvidaustrumiem no Lisabonas. Šeit var izbaudīt pils atmosfēru, un katrai karaliskajai istabai ir terase vai balkons, no kura var baudīt Atlantijas okeāna nepārspējamos skatus.

 

QUINTA DAS LAGRIMAS - COIMBRA

Klusuma un miera osta, atrodas gājiena attālumā no Coimbra universitātes pilsētiņas.

Quinta das Lagrimas (tulkojumā – asaru muiža) joprojām jūtamas atmiņas no kaunpilnās mīlas starp princi Pedro (karaļa Alfonso IV dēls) un Ines de Castro. Šo vēsturisko vietu ieskauj romantiski dārzi, un mūsdienās tā ir visgreznākā vieta, kur apmesties. Pagātnē tās viesi bija gan hercogi, gan karaļi, gan arī imperatori.

Atmosfēra un viesnīcas serviss ataino pagājušo gadsimtu romantiku, bet tajā pašā laikā visur jūtamas modernā komforta pazīmes. Krāšņās istabas ir dekorētas tradicionālā portugāļu manierē, kā arī ir izmantotas mūsdienu ērtības. No viesnīcas istabām un bibliotēkas var tieši piekļūt labi saglabātiem dārziem, kuri atgādina viesiem par to, ka šī vieta kādreiz tika izmantota kā pils.

 

CONVENTO DO ESPINHEIRO HOTEL & SPA - EVORA

Šī brīnišķīga vieta atrodas izbijušā klosterī, kas uzbūvēts 1458. gadā. Tajā ir lieli iekštelpu un āra peldbaseini, tenisa korts un pilns spa komplekts, kas ļauj viesiem apvienot kultūras apgūšanu ar izraušanos no ikdienas. Evoras pilsēta ar tās balsinātajām Baroka laika baznīcām ir iekļauta UNESCO pasaules mantojuma sarakstā.

Pati viesnīca tiek uzskatīta par nacionālu dārgumu, dažas no 59 istabām ir ierīkotas bijušajās mūku cellēs. Ja pastāv vēlme izbaudīt vēsturisko valdzinājumu, tad ieteicams prasīt istabu viesnīcas vēsturiskajā sekcijā.

 

THE CLIFF BAY - FUNCHAL, MADEIRA

 

Viesnīca atrodas uz klints, no kuras pārskatāms Funchal līcis, un to ieskauj tropiskie dārzi, kas piedāvā mieru un klusumu. Šai viesnīcai ir pašai sava piekļuve jūrai un liels skaits (201) plašu istabu, kas ir eleganti mēbelētas un aprīkotas ar visām modernās dzīves iespējām, kas pieejamas šāda ranga viesnīcām. Viesnīcas teritorijā ir arī daži lieliski krogi un restorāni, kas piedāvā izbaudīt visas iespējamās garšas jebkurā dienas laikā.

 

PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT - SINTRA

Apmešanās vietas saknes meklējams 14.gs., tās teritorijā atrodas klosteris, kas izbūvēts tajā pašā iecirknī. Penha Longa apmetās Portugāles karaliskā ģimene un citas augstas amatpersonas. 177 istabu klasiskais dizains saplūst ar apkārtējo vidi, tās graciozas palaco stila ēkas, kuras ieskauj iespaidīgi kalni, lekni dārzi un tīri ezeri.

Viesnīcā ir pieejami divi pasaules klases golfa laukumi, kuru dizains veidots pēc atjaunotajām Roberta Trenta Džonsa Jaunākā mainīgo ērtību piemēra. Tajos iekļauti iekštelpu un āra peldbaseini, veselības klubs, tenisa korti, skriešanas trases un īpaša vieta bērnu atrakcijām.

 

Sīlākai informācijai: www.luxurytravelmagazine.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 29.06.2024 Koncertstāsts “DEBISĪ. Ir Jāpiedzīvo..” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.jūnijā pl.19.00 AKUSTIKA aicina uz kopīgu muzikālu mākslas darbu, kolāžu, stāstu ar mūziķiem Etīnu Emīliju SAULĪTI, Daniilu MICKEVIČU un Arti | Skatīt vairāk
15 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75386596sec.