Padomi, kā atrast labāko biznesa klases biļetes piedāvājumu

Meklējot labāko piedāvājumu ceļošanai aviolaineru biznesa klasē, jāsaprot, ka aviokompānijas parasti iekasē to pašu summu par biļeti "svaiga" aviolainera modernajā salonā, ko par lidojumu vecākas paaudzes lidmašīnā.

Pat tad, ja esat uzzinājis, ka jūsu izvēlētā aviokompānija dotajā brīdī veic savas flotes gaisa kuģu biznesa klases salonu pārbūvi, nav nekādas garantijas, ka nopirktā biļete ļaus izbaudīt patiešām komfortablu lidojumu.

Lūk, daži padomi, kā iegūt maksimāli labu biznesa klases sēdvietu.

Izpētiet sēdvietu izkārtojumu

Interneta vietne Seatguru.com piedāvā sēdvietu izkārtojumu shēmas pat jaunākajām aviolaineru modifikācijām. Šeit iespējams salīdzināt sēdvietu novietojumu vairākās lidmašīnās viena maršruta ietvaros. Reizēm pat vienā un tai pašā lidmašīnā atšķiras biznesa klases sēdvietu izkrātojums – atsevišķās rindās tās var būt plašākas, attiecīgi piedāvājot augstāku komfortu.

Konsultējieties internetā

Nav noslēpums, ka internets ir lieliska vide, kur uzzināt par citu cilvēku pieredzi teju jebkurā jomā. Vietnes Flyertalk.com forumā iespējams rast padomus arī par biznesa klases sēdvietām – daudzi ceļotāji no visas pasaules šeit iegriežas katru dienu, lai pastāstītu citiem, kā noritējis viņu lidojums, pasūdzētos par nepatīkamo vai, tieši otrādi, cildinātu aviokompāniju piedāvājumus.

Izvēlieties jaunāku aviolainera modeli

Ja pastāv iespēja izvēlēties lidaparāta modeli jūsu vēlamajā maršrutā, vajadzētu pieturēties pie biļešu iegādes jaunākā lidmašīnā – Boeing 777 vai Airbus A330 biznesa klases salons visticamāk būs daudz komfortablāks, nekā novecojušā Boeing 747-400.

Apskatiet arī nelielo aviokompāniju piedāvājumus

Bieži vien mazākas aviokompānijas, piemēram, poļu LOT un īru Aer Lingus piedāvājumos iespējams atrast vilinošus biznesa klases biļešu piedāvājumus, turklāt ar ļoti komfortablām, modernām sēdvietām, kurās pieejamas visjaunākās tehnoloģijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 23.06.2024 Līgosim Augšdaugavas novadā TAKA
Apmeklējiet Augšdaugavas novadu! | Skatīt vairāk
Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14507699sec.