«Huawei» iepazīstina ar jaunām bezvadu austiņām «FreeBuds 6i»

«Huawei» iepazīstina ar jaunām bezvadu austiņām «FreeBuds 6i»

Tehnoloģiju uzņēmums Huawei laidis klajā jaunākās bezvadu austiņas FreeBuds 6i – jaunāko sērijas papildinājumu ar virkni uzlabotiem elementiem, tai skaitā trokšņu slāpēšanas funkciju un ilgo akumulatora darbības laiku, ļaujot lietotājam iegremdēties skaņu pasaulē, kur katra takts ir skaidra un traucējošie elementi izzūd bez piepūles.

"FreeBuds 6i bezvadu austiņas ir aprīkotas ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju – Intelligent Dynamic ANC 3.0, uzlabotu skaņas kvalitāti un ilgu akumulatora darbības laiku, padarot tās par universālu ikdienas palīgu. Turklāt tās kalpo par lielisku stila aksesuāru, jo ir pieejamas baltā, violetā un melnā krāsā, tāpēc ir viegli pieskaņojamas jebkuram apģērbam," stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs Mikus Tillers.

Trokšņu slāpēšanas uzvaras gājiens

Bezvadu austiņas FreeBuds 6i ir aprīkotas ar līdz šim labāko Huawei trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju – Intelligent Dynamic ANC 3.0, kas iepriekš tika izmantota tikai Pro sērijas austiņās.

"Intelligent Dynamic ANC 3.0 ģenerē trokšņu slāpēšanas parametrus reāllaikā un spēj pielāgoties 34 dažādiem scenārijiem. Lai spētu pielāgoties mainīgajai videi, austiņas ik pēc 2,6 mikrosekundēm mēra apkārtējo troksni un aptuveni vienas sekundes laikā pielāgo iestatījumus. Ierīci papildina trīs mikrofonu sistēma, kas sastāv no diviem ārējiem mikrofoniem, lai uztvertu apkārtējo troksni, un viena iekšējā mikrofona, lai noteiktu troksni auss kanālā. Turklāt austiņās iebūvētais 11 mm četru magnētu dinamiskais skaļrunis ģenerē reversos skaņas viļņus, lai neitralizētu jebkuru troksni, kas sasniedz ausis," stāsta M. Tillers.

Trokšņu slāpēšanas veiktspēju sekmē arī pieci veiktie uzlabojumi gan pasīvās, gan aktīvās trokšņu slāpēšanas funkcijām. Viens no galvenajiem uzlabojumiem ir trokšņu filtrēšanas kamera, kas paredzēta vidējo un augsto frekvenču (1 kHz līdz 3 kHz) trokšņu slāpēšanai. Šī funkcija palīdz distancēties no svešām skaņām un koncentrēties uz veicamo uzdevumu jebkurā vidē, piemēram, kafejnīcā, darbīgā birojā vai lidojumā.

Arī ausu uzgaļi spēlē lielu loma, lai slāpētu skaņu, tāpēc austiņas ir papildinātas ar jauniem ausu uzgaļiem trīs izmēros, kas izgatavoti no ādai draudzīga šķidrā silikona. Tām ir par 75% biezāka augšdaļa un par 25% biezāki ausu uzgaļi, kas palīdz austiņām labāk piegult ausīm, nodrošinot pilnīgu komfortu.

Izbaudiet austiņas līdz pat 35 stundām

Vēl viena bezvadu austiņu priekšrocība ir to ilgais kalpošanas laiks. Huawei FreeBuds 6i darbojas līdz 35 stundām ar uzlādes ietvaru un līdz 8 stundām ar vienu uzlādi.

"Lietotājiem, kuri plāno bezvadu austiņas izmantot bieži, svarīga ir arī ātrās uzlādes funkcija. Tikai 10 minūtes uzlādes nodrošinās papildu 4 stundas nepārtrauktas lietošanas. Šī funkcija piešķir ierīcei daudzpusību un ļauj lietotājam ērti lietot austiņas visas dienas garumā," stāsta eksperts.

Bezvadu austiņas FreeBuds 6i ir pieejamas tirdzniecībā Latvijā par 99 EUR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18219709sec.