Ceļojumi veido nogurušu romantiķu glābšanas komplektu

 

Kopdzīves milzīgais mīnuss ir tas, ka jūs vairs neejat uz kņudinošiem randiņiem viens ar otru, ka jūs redzat viens otru dienās, ka negribētos redzēt nevienu, ka esat viens otram neatlaidīgs alfabēts no A līdz Z, no brokastīm līdz “ar labunakti”. Bez šī jums neiztikt – viendien nemērojiet ierasto ceļu no darba uz mājām, no guļamistabas uz virtuvi, no “veiksmīgu dienu” bučiņas līdz “priecājos Tevi atkal redzēt, bet tagad esmu ļoti noguris”.

  

Glābšanas komplektā no ikdienas jums, rutīnas nogurdinātajiem, nepieciešams tuvu un tālu galamērķu saraksts, kur abiem nokļūt citā pasaulē un atkal kļūt par tiem lieliskajiem un neparastajiem, kuri viendien viens otrā iemīlējās. Turklāt šis saraksts nedrīkst sastāvēt no viņa vecāku lauku mājām, viņas māsīcas vasarnīcas Jūrmalā, un atpūtas kompleksa “Lido”.

 

Vislabāk savas otrās pusītes pārsteigšanai izvēlēties galamērķus, kuri Jums nav gluži sveši, bet tomēr arī ne tik zināmi, lai būtu ikdienišķi Jums pašiem. Piemēram, ja četras reizes esat bijis Stokholmā, tad noteikti Jums jau būs kāds iecienīts mazais krodziņš, īpašā ieliņa, skvēriņš, kurā labāk, kā jebkur citur pasaulē, caur koku zariem var skatīties augšup uz debesīm. Tieši šādus Jums pašiem jau mazliet zināmus galamērķus vislabāk pasniegt kā pārsteigumu otram, jo arī pārsteigumi ir mazliet jāplāno.

Sastādiet mazu romantisko viesnīciņu un restorānu sarakstu. Izvēlieties vietas, kas ir neparastas un īpašas ar kaut ko, kurās vienkāršām lietām saimnieki pratuši piešķirt romantikas auru – liela vanna, kamīns, milzīga gulta un balkons ar elpu aizraujošu skatu… Noskaidrojiet, kur pieejamas idilliskas pastaigas gar pludmali, mīlīgas takas kalnos vai mežā, netraucētas pikniku vietas. Nekautrējieties, rezervējot viesnīcas istabu vai galdiņu restorānā, atzīmēt, ka esat mīlošs pāris, kas vēlas pavadīt īpašus mirkļus kopā. Mīlestība lielākoties aizrauj arī cilvēkus līdzās, un jūs tiksiet īpaši gaidīti: šampanietis, šokolāde, ziedi jūsu istabā... Paņemiet līdzi arī savu romantiku –sveces, vannas putas.

 

Atvēliet daudz laika visu darīt lēni – vienkārši apstāties, skatīties viens otram acīs, smaidīt un vērot, kā mīļotā matos jaucas vējš. Mēģiniet aizšmaukt no darba jau agrā piektdienas pēcpusdienā!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.40057397sec.