Olimpieši piedalīsies šīs vasaras lielākajās piedzīvojumu sacensībās

Jau šo svētdien vienā no Latvijas skaistākajām pilsētām - Tukumā vairāk kā 370 dalībnieki sacentīsies par piedzīvojumu sacensību Triatel xRace seriāla galvenajām balvām. Dalību sacensībās ir pieteikuši arī Latvijas olimpieši – divkārtējā olimpisko spēļu dalībniece Anita Liepiņa un trīskārtējais olimpisko spēļu dalībnieks Modris Liepiņš, kuri komandu veido kopā ar trešo dalībnieku – labāko Latvijas piedzīvojumu sacensībās – Guntaru Mankusu.


Svētdienas rītā pulksten 9:10 aptuveni 6 stundu garā distancē dosies sporta klases komandas dalībnieki un nedaudz vēlāk – ap pulksten 11:10 startēs vairāk kā 80 tautas klases komandas, kuru līderi, īsāko un nedaudz vieglāko distanci, veiks aptuveni 4 stundās. Tukuma posmam, kur distancē būs jāveic braucot ar velosipēdu un laivām, orientējoties un risinot uzdevumus, savu dalību ir pieteikušas arī drosmīgas desmit sieviešu komandas.


Zem Tukuma pilsētas vārda šoreiz piedalīsies četras komandas - Resnie putni, Tukuma ledus halle, Mežā galvenais un InfoNet. Skatītāji tiek aicināti uz Tukuma ledus halli, kur neilgi pēc starta, varēs iegūt  informāciju par skatītāju vietām distancē.


Visi, kas vēlas piedalīties sacensībās aicinām pieteikt savu dalību līdz 7.jūnijam. Pieteikšanās un papildus informācija par Triatel xRace sacensībām atrodama mājas lapā www.xrace.lv. Nākamais sacensību posms norisināsies 18. jūlijā – Madonā.


Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensību seriāla galvenā balva Ls 1000 vērtībā no veikala Gandrs. Sacensības atbalsta – Isostar, Salomon, Laima, Vichy, Park MV, Ķeizarmežs, Vitamax, Red Bull, Rīgas piena kombināts, Fazer, Garnier, VIP Sport, Dr. Lūkina acu klīnika.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Latvija
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47430801sec.