Atklāts Rīgas Ziemas sporta un atpūtas parks

2012.gada 21. janvārī Uzvaras bulvārī 15 tika atklāts Rīgas Ziemas sporta un atpūtas parks. Tas izveidots ar Rīgas pašvaldības finansiālu atbalstu, lai pilsētas iedzīvotāji un viesi varētu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un baudīt ziemas priekus.

Rīgas Ziemas sporta un atpūtas parkā izveidota vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase. Savukārt tie, kuri dod priekšroku slidošanai, vēlāk, kad būs atbilstoši laika apstākļi, proti, iestāsies noturīgs sals, varēs izmantot plašu dabīgā ledus laukumu. Gan slēpošanas trase, gan slidotava apmeklētājiem, kuriem ir savs inventārs, būs pieejama bez maksas, jo pašvaldība parka izveidē šogad ieguldījusi Ls 14 000. Tāpat būs pieejama inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām, darbosies arī kafejnīca.

Jau sestdien parkā sākās “Sportland” ziemas kausa izcīņa slēpošanas sprintā, kas notika divās disciplīnās – 1,2 kilometru slēpošanas sprintā un bērnu slēpojumā, kurš bija puskilometru garš. Atklāšanas pasākumā parkā viesojās arī „Disney” multiplikācijas filmu varoņi, kas sagādāka dažādas aktivitātes un spēles mazajiem apmeklētājiem, atrakcijas organizēja arī Latvijas Gumijlēcēju klubs. Apmeklētāji varēja izbaudīt braucienu suņu pajūgā, kuru vilka haskiji.

Rīgas Ziemas sporta un atpūtas parks izveidots, Rīgas domei sadarbojoties ar “Sportland” un sporta skolu “Arkādija”. Aktuālākā informācija par norisēm parkā būs pieejama interneta vietnē: www.uzvarasparks.lv.

Ar Rīgas pašvaldības atbalstu dabīgā ledus slidotavas, ja būs atbilstoši laika apstākļi, darbosies arī pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra “Laimīte” (Sarkandaugavas ielā 24). Patlaban šeit jau ir iespējams slēpot. Sporta centrā būs pieejams arī slēpošanai un slidošanai nepieciešamais inventārs. Sīkāka informācija mājas lapā www.laimite.lv Dabīgā ledus slidotavas būs arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā (Kleistu ielā 14) un pie Rīgas Pļavnieku ģimnāzijas (Andreja Saharova ielā 35).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 23.06.2024 Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI" Tukuma TIC
Lapmežciema parka estrādē 23.jūnijā pulksten 23:00 būs Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 20.06.2024 Koncertuzvedums “Likteņzīmes. Māra Zālīte” Aizkraukles novada TIC
5. jūnijā plkst.19.00 Likteņdārzā, neparastā vietā - uz Saieta nama jumta, norisināsies literāri muzikālā cikla “Likteņzīmes” pirmais | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Darba laiks tūrisma objektos Līgo un Jāņos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates objektu darba laiku 2024.gada Līgo svētkos un Jāņos! | Skatīt vairāk
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42263317sec.