Aizraujoša sestdiena orientēšanās pasākumā "Iepazīsti savējos"!

Ķekavas novadā 25. maijā jau trešo reizi norisināsies jautrs ģimeņu, draugu un kolēģu komandu orientēšanās pasākums "Iepazīsti savējos 2013".

Sacensībās ir iespējas pieteikties 4 kategorijās – kājinieki, velo, auto un šī gada jauninājuma kategorijā – e-velo, kura nomas maksa uz pasākuma laiku ir Ls 6,00.

Dalība komandām ir bezmaksas, pieteikšanos Online meklējiet mājas lapā http://www.knup.lv/iepazisti/ līdz 23. maijam!

Pasākuma organizatori šogad ir sagādājuši daudz interesantu pārsteigumu kā, piemēram,  fotografēšanos profesionālā foto studijā ar tūlītēju bilžu saņemšanu, bezmaksas atrakcijas un aizraujošus konkursus gan maziem, gan lieliem. Pašiem nogurušākajiem – atpūtas un chill zonu ar segām un sēžammaisiem, kā arī izsalkušos priecēs lielais zupas katls.

Šogad ir paredzētas arī dažādas jaunas nominācijas, kurās noderīgas balvas iegūs gan romantiskākā komanda, gan netīrākais auto, gan visvairāk valodu zinošākā komanda. Aicinām arī padomāt par komandu vizuālo noformējumu!

Pie t/c Liiba, visas dienas garumā interesenti tiks aicināti vērot suņu skriešanās sacensības, piedalīties "Ekspresorientēšanās konkursā pa t/c Liiba", Spin Fm īpašajā konkursā "Labākā radio balss", jautrajā stafetē un hamburgeru ēšanas sacensībās. Vakarā Ķekavu ieskandinās grupa "The Citizens".

Uzziņai:

Pasākums norisināsies 3. reizi, un tā organizatori ir Ķekavas novada Uzņēmēju padome un Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra.

Pasākuma norise:

Dalībnieki veido komandas (no 2-7 cilvēki komandā). Reģistrējoties saņem karti, ar aptuveni 40 kontrolpunktiem (KP), kuri izvēles secībā jāapmeklē noteiktā kontrollaikā. KP ir Ķekavas novada uzņēmumu, iestāžu, tūrisma objektu atrašanās vietas, un, nonākot KP, komandai jāveic speciālie uzdevumi (SU), kas saistīti ar konkrēto KP pamatdarbību. Par SU veiksmīgu izpildi, komanda saņem papildu punktus.

Informāciju par pasākumu lasiet http://www.knup.lv/iepazisti/, kā arī sekojiet pasākuma jaunumiem, konkursiem un izlozēm sociālajos tīklos - https://www.facebook.com/iepazisti un http://www.draugiem.lv/iepazistisavejos/.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 20.06.2024 Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Amatierteātra izrāde Endzeles muižas parkā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā pie Endzeles muižas plkst. 19.00 Rūjienas Kultūras nama amatierteātra “Vitrāža” izrāde “Kapusvētku PR” pēc Aivas Birbeles darba | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12685919sec.