TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina pieteikties uz amatnieku darinājumu un ēdināšanas tirdzniecības vietām Rīgas svētku pasākumos

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina pieteikties divu dienu tirdzniecībai „Rīgas svētku 2016” norises laikā. Pieteikties var gan amatnieki, gan sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, konditorejas izstrādājumu un saldējuma tirgotāji. Tirdzniecība notiks Rīgā, 11.novembra krastmalā, 13.augustā un 14.augustā.

 

Pieteikties tiek aicināti amatnieki ar kvalitatīviem, augstvērtīgiem lietišķās mākslas darinājumiem, kas radīti, iespaidojoties no latviešu tautas arheoloģiskā un etnogrāfiskā mantojuma, tirdzniecības vietas noformējumu un apģērbu stilu pielāgojot Rīgas svētku tematikai, kas šogad būs veltīta kino žanram un Rīgai kā kino cienītāju, veidotāju un radītāju pilsētai.

 

Dalībai var pieteikties tikai elektroniski, aizpildot pieteikuma veidlapu, no 21.jūlija plkst.10 līdz 26.jūlija plkst.18 nosūtot to uz e-pasta adresi [email protected].

 

Tirdzniecības organizators – Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība, kontaktpersona: Ilze Ozola, tālr. 67181059 (zvanīt darba dienās no plkst.9 līdz 17, 13. un 14. augustā no plkst.8 līdz 24), e-pasta adrese: [email protected].

 

Kopā paredzētas 20 sabiedriskās ēdināšanas tirdzniecības vietas, kā arī desmit konditorejas izstrādājumu  un saldējuma tirdzniecības vietas.

 

Dalībai var pieteikties tikai elektroniski, nosūtot parakstītu un ieskenētu dokumentu komplektu no 21.jūlija plkst.9 līdz 26.jūlija plkst.17 uz e-pasta adresi: [email protected].

 

 

Tirdzniecības organizators – Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība, kontaktpersona: Santa Liepiņa, tālr. 25769451 un Una Lapsiņa tālr. 20240354 (zvanīt darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17, 13. un 14.augustā no plkst.7  līdz plkst.24) e-pasta adrese: [email protected].

 

Pieteikumu iesniedzējiem jāņem vērā  tirdzniecības noteikumi, kas pieejami interneta vietnēs kultura.riga.lv, avesol.riga.lv. Tajās atrodama arī pieteikuma veidlapa un tirdzniecības vietu izvietojuma plāns.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61079192sec.