TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Valmieras puses tūrisma uzņēmēji atskatīsies uz aizvadīto vasaras sezonu

5.oktobrī Valmierā norisināsies Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma veicināšanas konsultatīvās padomes sēde.Tās laikā Valmieras pilsētas, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu pārstāvji kopā ar uzņēmējiem izvērtēs aizvadīto vasaras sezonu tūrismā un diskutēs par tūrisma attīstības iespējām galamērķī, jaunu piedāvājumu izveidi un kopīgām aktivitātēm, lai veicinātu tūristu skaita pieaugumu un ceļotāju uzturēšanās ilgumu galamērķī, kā arī dalīsies ar labās prakses piemēriem.
Valmieras Tūrisma informācijas centra (TIC) galvenā tūrisma projektu vadītāja Anita Tīlena sniegs atskatu par 2016.gada vasaras tūrisma sezonas spilgtākajiem notikumiem, Valmieras TIC un tūrisma vortāla visit.valmiera.lv apmeklējuma statistiku vasaras periodā. Sēdes apmeklētāji tiks iepazīstināti arī ar šobrīd plānotajiem 2017.gada pasākumiem un tūrisma projektiem Valmierā. Savukārt par aktualitātēm Kocēnu, Beverīnas un Burtnieku novados informēs novadu pārstāvji – Kocēnu novada pašvaldības projektu un tūrisma speciālists Viesturs Laimīte, Beverīnas novada tūrisma darbu organizatore Santa Paegle un Burtnieku novada Attīstības nodaļas vadītāja Kristīne Auziņa. Tāpat Vidzemes Tūrisma asociācijas (VTA) biroja vadītāja Anna Praliča iepazīstinās ar VTA aktualitātēm.
Sanāksmē plānotas arī pašvaldības pārstāvju un uzņēmēju diskusijas par tūrisma attīstības iespējām, turpmāko tūrisma konsultatīvās padomes darbību Valmierā un tās apkārtējos novados, interesentu iesaisti tematiskajās darba grupās un citiem jautājumiem.
Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma veicināšanas konsultatīvā padome dibināta 2010.gadā ar mērķi veicināt Valmieras pilsētas, Burtnieku, Kocēnu un Beverīnas novadu konkurētspēju tūrismā, reģionālā un nacionālā līmenī. Konsultatīvo padomi veido tūrisma speciālisti, eksperti un uzņēmēju pārstāvji.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47217798sec.