TŪRISMA BIZNESS | Bizness

DPD attīsta unikālu sūtījumu piegādes tīklu

Attīstoties starptautiskajai e-komercijai un pieaugot sūtījumu saņēmēju skaitam, lielākais Latvijas sūtījumu piegādātājs DPD turpina investēt savas infrastruktūras attīstībā. Lai arī turpmāk nodrošinātu klientiem pakalpojumus atbilstoši nozares augstākajiem standartiem, uzņēmums sācis uzstādīt automatizētos paku terminālus sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai.
“E-komercijas tirgus attīstības tempi joprojām ir strauji un ar stabilu nākotnes potenciālu. Tāpēc šogad esam uzsākuši nozīmīgu paplašināšanas projektu Pickup tīklā, papildus Paku Bode punktiem iekļaujot arī Paku Skapjus, jeb automatizētos paku terminālus,” uzsver “DPD Latvija” pārdošanas un mārketinga vadītājs Jānis Grants.
“DPD Latvija” valdes priekšsēdētājs Ainārs Gilis: “Apvienojot esošajā Pickup tīklā Paku Bode punktus un Paku Skapjus, DPD ir izveidojis Baltijā saņēmēju vajadzībām piemērotu, ērtu un vienotu sūtījumu saņemšanas un nosūtīšanas infrastruktūru – DPD Pickup tīklu. Kopumā Baltijas Pickup tīkla paplašināšanā uzņēmums šogad ieguldījis vairāk nekā 1,5 miljonus eiro, projekta pirmajā fāze uzstādot vairāk nekā 45 Pickup Paku Skapjus lielākajās pilsētās. Tādējādi Baltijā DPD nodrošina piegādes uz vairāk nekā 320 Pickup punktiem.”
Papildus jau ierastajām paku terminālu iespējām Pickup Paku Skapju priekšrocība ir īpaši mazu jeb “XS” nodalījumu pieejamība, kas mūsdienās ir plaši pieprasīts sūtījumu izmērs interneta veikalu preču klāstā un nozīmē arī zemākas piegādes izmaksas. DPD Pickup tīkls sniedz iespēju nosūtīt vai saņemt savu sūtījumu, izmantojot Pickup Paku Skapjus 24/7 režīmā. Savukārt uz Pickup Paku Bode punktiem var nosūtīt priekšmetus garumā līdz 1 metram, un visos punktos sūtījumus iespējams saņemt arī sestdienā.
DPD Pickup punkti ir pieejami populārākajās tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietās Latvijā un Baltijā, kurās var ērti un vienkārši saņemt vai nosūtīt pakas uz jebkuru Eiropas valsti.

Par DPD Latvija
DPD Latvija ir viens no vadošajiem sūtījumu piegādātājiem, kas ik dienas darbojas vairāku desmitu tūkstošu klientu interesēs un ir daļa no DPD grupas. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas informācija liecina, ka DPD ir sūtījumu piegādes tirgus līderis Latvijā. Kopējais piegādāto sūtījumu skaits bija par 7% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmums piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas ietver gan standarta sūtījumu piegādi Latvijā un Eiropā, gan papildu pakalpojumus, kas pielāgoti individuālām klientu prasībām. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.dpd.lv


Par DPDgrupu
DPDgrupa ir otrais lielākais starptautiskais sūtījumu piegādes tīkls Eiropā. DPDgrupa apvieno inovatīvas tehnoloģijas un vietējās zināšanas, lai sniegtu elastīgu un patīkamu pakalpojumu gan sūtījumu nosūtītājiem, gan saņēmējiem. Ar 26 000 darbinieku un 27 450 Pickup punktu tīklu DPDgrupa ikdienā piegādā 3,6 miljonus sūtījumu uz vairāk nekā 230 valstīm, izmantojot četrus zīmolus: DPD, Chronopost, SEUR un Interlink Express. DPDgrupa ir GeoPost sūtījumu piegādes tīkls, kura ieņēmumi 2015.gadā sasniedza 5,7 miljardus eiro. GeoPost ir holdinga uzņēmums, kas pieder Le Groupe La Poste.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69124007sec.