TŪRISMA BIZNESS | Bizness

DPD iegulda vairāk nekā 1,5 miljonus eiro infrastruktūras attīstībā

Sūtījumu piegādātājs DPD šogad Baltijā investējis vairāk nekā 1,5 miljonus eiro infrastruktūras attīstībā. Uzņēmums sācis uzstādīt automatizētos paku terminālus sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai.
“E-komercijas tirgus attīstības tempi joprojām ir strauji un ar stabilu nākotnes potenciālu. Tāpēc šogad esam aizsākuši nozīmīgu Pickup tīkla paplašināšanas projektu, papildus Paku Bode punktiem iekļaujot arī Paku Skapjus jeb automatizētos paku terminālus,” stāsta “DPD Latvija” pārdošanas un mārketinga vadītājs Jānis Grants.
Kopumā vienotā Baltijas Pickup tīkla paplašināšanā uzņēmums šogad ieguldījis vairāk nekā 1,5 miljonus eiro, projekta pirmajā fāzē uzstādot vairāk nekā 45 Pickup Paku Skapjus lielākajās pilsētās. Tādējādi Baltijā DPD nodrošina operatīvas piegādes uz vismaz 320 Pickup punktiem.
Pickup Paku Skapju priekšrocība bez jau tradicionālajām paku terminālu iespējām ir īpaši mazu jeb “XS” nodalījumu pieejamība, kas ir plaši pieprasīts sūtījumu izmērs interneta veikalos. Tāpat nosūtīt vai saņemt savu sūtījumu iespējams 24/7 režīmā.

Par DPD Latvija
DPD Latvija ir viens no vadošajiem sūtījumu piegādātājiem, kas ik dienas darbojas vairāku desmitu tūkstošu klientu interesēs un ir daļa no DPD grupas. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas informācija liecina, ka DPD ir sūtījumu piegādes tirgus līderis Latvijā. Kopējais piegādāto sūtījumu skaits bija par 7% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmums piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas ietver gan standarta sūtījumu piegādi Latvijā un Eiropā, gan papildu pakalpojumus, kas pielāgoti individuālām klientu prasībām. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.dpd.lv
Par DPDgrupu
DPDgrupa ir otrais lielākais starptautiskais sūtījumu piegādes tīkls Eiropā. DPDgrupa apvieno inovatīvas tehnoloģijas un vietējās zināšanas, lai sniegtu elastīgu un patīkamu pakalpojumu gan sūtījumu nosūtītājiem, gan saņēmējiem. Ar 26 000 darbinieku un 27 450 Pickup punktu tīklu DPDgrupa ikdienā piegādā 3,6 miljonus sūtījumu uz vairāk nekā 230 valstīm, izmantojot četrus zīmolus: DPD, Chronopost, SEUR un Interlink Express. DPDgrupa ir GeoPost sūtījumu piegādes tīkls, kura ieņēmumi 2015.gadā sasniedza 5,7 miljardus eiro. GeoPost ir holdinga uzņēmums, kas pieder Le Groupe La Poste.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 07.07.2024 Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 04.07.2024 Teātru festivāls “Ķiršu dārzs" Balvos Balvu TIC
No 5. līdz 7. jūlijam Balvos notiks teātra svētki - VII Starptautiskais teātru festivāls “Ķiršu dārzs”. | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51505899sec.