TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air nodrošina pasažieriem jaunākos futbola spēļu rezultātus

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 16.jūnijā paziņoja, ka WIZZ piloti nodrošinās pasažierus ar informāciju par rezultātiem pēc pirmā un otrā puslaika tajās futbola spēlēs, kas notiek lidojumu laikā. Izmantojot gaisa kuģu un virszemes dienestu sakaru sistēmu ACARS, šo informāciju pilotiem nosūtīs no lidsabiedrības darbības uzraudzības centra Budapeštas birojā, lai nodrošinātu, ka par jaunākajiem rezultātiem uzzina pat tie futbola līdzjutēji, kas atrodas 10 kilometru augstumā.

Pasažieri tiks brīdināti, ka nākamais paziņojums būs par jaunākajiem futbola spēļu rezultātiem, tāpēc, ja viņi vēlēsies nevis zināt pašreizējo stāvokli, bet gan noskatīties spēles ierakstu vēlāk, viņiem būs iespēja sagatavoties paziņojumam, kas var sabojāt visu prieku.

Wizz Air veic lidojumus uz 19 valstīm no 24, kas pašlaik piedalās čempionātā, un piecās no tām lidsabiedrībai ir bāze. Lidsabiedrība labi saprot komandas gara un vienotības nozīmi, tāpēc, ja iespējams, WIZZ atbalsta futbola līdzjutējus ar īpašiem lidojumiem, kas viņus noteiktā laikā aizved uz galamērķiem Francijā, lai viņi varētu noskatīties iemīļotās komandas spēli, un nogādā mājās pēc spēles. Turklāt Wizz Air ir izvēlējusies Ungārijas valsts izlase, kas ar pilnīgi jaunu WIZZ lidmašīnu Airbus A320 ceļo starp sacensību vietām Francijā.

Wizz Air komunikācijas vadītāja Tamāra Valuā sacīja: „Mūsu klientiem, kuri uzmanīgi seko līdzi čempionāta rezultātiem, nav jāmaina savs ceļojumu grafiks. Mūsu pilotu sniegtā jaunākā informācija par gūtajiem vārtiem nodrošina, ka mūsu pasažieri zina jaunākos rezultātus, pat atrodoties 10 kilometru augstumā. Vai jūs lidojat ar WIZZ komandējumā, vasaras atvaļinājumā vai noskatīties iemīļotās komandas spēli Francijā, jūs reāllaikā saņemsit jaunāko informāciju par gūtajiem vārtiem pat lidojuma laikā.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 68 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos no 25 bāzēm, savienojot 124 galamērķus 39 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 600 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016 gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Nesen Air Transport World, kas ir viens no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem, redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.84830999sec.