TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ventspils pilsētas domes TIC izsludina Ventspils 2016.gada fotoattēlu konkursu

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs izsludina Ventspils 2016.gada fotoattēlu konkursu, kur aicina piedalīties gan profesionālus fotogrāfus, gan amatierus.

Fotokonkursa mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2017.gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā 20 fotoattēlus

Iesniegtajiem fotoattēliem ir jāraksturo Ventspils – pilsētas saimnieciskā darbība, kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji un viesi ikdienā un svētkos.  

Piedāvājumus fotokonkursam var iesniegt līdz 8. augustam

Piedāvājumus fotokonkursam var iesniegt līdz 8. augustam plkst. 17.00 Ventspils Tūrisma informācijas centrā Dārzu ielā 6.

KONKURSA NOLIKUMS

Konkursa nolikumu var saņemt Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrā Dārzu ielā 6, katru darba dienu no plkst. 8:00 līdz 17:00.

Konkursa komisija atlasīs 40 darbus, kas rudenī būs apskatāmi fotoizstādē. Fotoattēlu atlases kritēriji būs to mākslinieciskā vērtība un Ventspils pilsētas veiksmīgs un pozitīvs atspoguļojums. Konkursa izvērtēšanas komisija ar savu balsojumu noteiks arī pirmās, otrās un trešās vietas ieguvējus, kuri fotoizstādes atklāšanā saņems atzinības rakstus un Ventspils pilsētas domes naudas balvas.

Konkursā atlasītos fotoattēlus varēs novērtēt arī portāla www.ventspils.lv apmeklētāji, balsojot par interesantāko. Tās autors saņems speciālu balvu. Skatītāju balsojumam tiek izvirzīti pēc komisijas ierosinājuma atlasītie 40 fotoattēli. Konkursā tiek noteikts arī uzvarētājs nominācijā “Jaunais talants 2016”.

Konkurss notiek jau trīspadsmito gadu

Pērn konkursam tika iesniegti divdesmit sešu autoru 394 darbi. Pirmā vieta tika piešķirta Ingunai Fišmeisterei par darbu  “Iebraucam ziemā”,  otrā vieta Montai Blāzei – Pētersonei par darbu  “Līdzsvars”, trešā vieta  Dainim Rozentālam par darbu  “Arī Ventspilī uzlīst”. Portāla www.ventspils.lv apmeklētāju balvu ieguva Dzintra Jūra par fotoattēlu “Skats uz autoostu caur puķēm”.

Pirmo reizi tika piešķirta balva nominācijā “Jaunais talants”, ko saņēma ventspilniece Monta Blāze-Pētersone.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.1148181sec.