TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air informē par jauna galvenā gaisa satiksmes vadītāja iecelšanu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air Holdings plc (Wizz Air) šī gada 1.jūlijā paziņoja, ka ir iecēlusi Jožefu Ujhejī par galveno gaisa satiksmes vadītāju un uzņēmuma augstākās vadības locekli un šis lēmums stājas spēkā nekavējoties. Jaunajā amatā J. Ujhejī būs pakļauts ekspluatācijas direktoram Dīderikam Penam.

Jožefs Ujhejī pievienojās Wizz Air 2004. gadā iepirkumu un komercpartneru vadītāja amatā un kopš tā laika pēdējos 12 gadus ir vadījis dažādas komerciālās nodaļas organizācijā, tostarp kopš 2012. gada ieņēmis pašreizējo lidostu attīstības vadītāja posteni. Pirms darbības WIZZ 49 gadus vecais J. Ujhejī bija izveidojis ievērojamu komercdarbības un vadītāja karjeru Malév Hungarian Airlines un Procter & Gamble. Jožefam ir satiksmes un transporta inženiera diploms, kas iegūts Budapeštas Tehnoloģiju un ekonomikas universitātē.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: „Jožefs strādā lidsabiedrībā kopš tās pirmsākumiem un gadu gaitā ir ieguvis padziļinātas kompetences un zināšanas par nozari. Jožefa vadītāja pieredze un dziļā izpratne par uzņēmumu nodrošinās galveno ekspluatācijas nodaļu vadību gaisa satiksmes elementu ietvaros, tostarp lidojumu un ekipāžu darbības, lidojumu plānošanas un lidojumu vadības centra pārvaldi. Šis ir vēl viens lielisks WIZZ panākumu formulas piemērs, kad ar gudrību un smagu darbu, uzņēmību un centību pa karjeras kāpnēm var nonākt augstākajā vadībā.”

PAR WIZZ AIR

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 70 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos, savienojot 124 galamērķus 39 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 600 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39496899sec.