TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Starpgadījums ar katapultu Ventspils Piedzīvojumu parkā operatīvi atrisināts

Ņemot vērā rezonansi, kādu izraisījusi aculiecinieka ziņa par sestdien, 2.jūlijā, Piedzīvojumu parkā notikušo tehnisko aizķeršanos ar katapultas troses nolaišanu, informējam, ka katapultas turpat astoņu gadu darbības laikā šāda situācija gadījās pirmo reizi un tā operatīvi tika atrisināta. Atbildīgās amatpersonas ir pievērsušas pastiprinātu uzmanību šim gadījumam, un darbinieku rīcība notikuma laikā tiek rūpīgi analizēta.

 

Visas Piedzīvojumu parka atrakcijas, to skaitā arī katapulta, ir sertificētas un katras sezonas sākumā neatkarīgais tehnisko ekspertīžu speciālists tām veic ikgadējo pārbaudi, savukārt katru rītu atrakciju tehnisko stāvokli pārbauda maiņas vecākais. Piedzīvojumu parka darbinieki ir instruēti par darba drošību.

 

Minētajā gadījumā Piedzīvojumu parka darbinieki rīkojās nekavējoties un starpgadījums tika novērsts iespējami īsā laikā. Tika izsaukts glābšanas dienests, lai apmeklētāju noceltu no katapultas un izsaukti mediķi, kas konstatēja, ka meitenes veselības stāvoklim briesmas nedraud. Piedzīvojumu parka administrācija vēlreiz atvainojas apmeklētājai un viņas vecākiem par nepatīkamo atgadījumu, kā arī vienosies par kompensācijas veidiem no uzņēmuma puses.

 

Vēlamies arī paskaidrot, ka Piedzīvojumu parka darbinieces lūgums nefotografēt apmeklētāju, kura atradās katapultā, nav saistāms ar vēlmi slēpt informāciju, bet gan ar katras personas tiesībām uz privātumu. Ir zināmas ētikas normas un ne katrs cilvēks vēlas, lai viņa fotogrāfija, turklāt šādā situācijā, nonāktu publiskajā telpā.

 

Piedzīvojumu parka darbiniekiem ļoti rūp, lai apmeklētāji Piedzīvojumu parkā justos labi un visu atrakciju izmantošana tiem būtu maksimāli droša. Piedzīvojumu parka darbinieki ir gatavi jebkurā laikā uzklausīt ieteikumus, kas noderētu sniegto pakalpojumu uzlabošanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Latvija
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 23.06.2024 Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI" Tukuma TIC
Lapmežciema parka estrādē 23.jūnijā pulksten 23:00 būs Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69818711sec.