TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aptauja: Jo lielāks, jo labāks TV ekrāns

Aptaujas dati: uz liela TV ekrāna būtiski skatīties filmas, sporta pārraides, koncertus un raidījumus par dabu

Svētdien pie TV ekrāniem pulcēsies futbola fani, lai uzzinātu Eiropas futbola čempionus. Vēl pēc mēneša Vasaras olimpiskās spēles pie televizoriem pulcēs daudz plašāku auditoriju, kas sekos līdzi pasaules, tostarp, Latvijas labāko sportistu gaitām. Kā atzīst gandrīz divas trešdaļas Latvijas vīriešu, šīs un citas sporta pārraides ir būtiski skatīties uz liela izmēra TV ekrāna, tādējādi gūstot maksimālu klātbūtnes efektu, liecina Samsung Electronics Baltics īstenotā aptauja.

Visbiežāk TV ekrāna izmērs ir svarīgs, skatoties vizuāli augstas kvalitātes saturu. Lielākā daļa jeb trīs ceturtdaļas Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka filmas labāk baudīt uz liela televizora, savukārt puse norāda, ka arī sporta pārraides šķiet aizraujošākas lielajā ekrānā. Savukārt četri no katriem desmit skatītājiem uz lielajiem ekrāniem gribētu skatīties mūzikas koncertus un raidījumus par dabu. Iedzīvotāju vēlmes apliecina TV nozares attīstības virzienu – piedāvāt televizorus arvien plašākā izmēru spektrā, kā to pierāda Samsung SUHD TV, kas pieejams izmēros no 49" līdz pat 88" (223 cm).

“Lai arī mūsdienās TV saturs ir pieejams arī uz mobilajām iekārtām, mājās skatītājs novērtē televizora sniegto kvalitāti un priekšrocības, kas sniedz maksimāli lielāku klātesamības sajūtu. Izpētot TV skatītāju vēlmes un skatīšanās paradumus, Samsung ir radījis SUHD TV, kas filmu cienītājiem ļauj iegrimt sižeta līkločos, sporta faniem – ieraudzīt katru cīņas sviedru lāsi un dabas raidījumu godātājiem – pat vissīkāko radību, kas paslēpusies lapu radītajā ēnā,” akcentē Samsung Electronics Baltics sadzīves tehnikas biznesa direktors Baltijas valstīs Sergejs Kostjučenko.

Interesanti, ka TV ekrāna izmērs, skatoties seriālus, ir nozīmīgs tikai ceturtdaļai aptaujāto. Savukārt, skatoties ziņas, vien katram piektajam.

Aptauju īstenoja Samsung Electronics Baltics, Latvijas tirgū ienākot jaunākajam ar kvantu punktu tehnoloģiju aprīkotajam Samsung SUHD televizoram, ko raksturo tā kalpošanas ilgums, līdz šim reālistiskākā attēla kvalitāte, dzīvākās krāsas un spilgts kontrasts pat ēnām.

 

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics inovatīvās idejas maina priekšstatus par televizoru, viedtālruņu, valkājamo ierīču, planšetdatoru, kameru, digitālo mājsaimniecības ierīču, printeru, medicīnas aprīkojuma un tīklu sistēmu tehnoloģijām, tā iedvesmojot cilvēkus un veidojot nākotni. Uzņēmums arī nosaka tendences lietu interneta (Internet of Things) jeb ierīču ekosistēmas jomā, īpaši Digital Health jeb digitālās veselības un Smart Home jeb viedās mājas segmentos. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet Samsung oficiālo vietni www.samsung.com un blogu global.samsungtomorrow.com.

Kopš dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Baltijas pārstāvniecībā strādā 150 cilvēki, un 2015. gadā pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 291 miljonu eiro.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 07.07.2024 Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.46507597sec.