Darbību uzsācis Latvijā pirmais taksometru uzziņu dienests

Uzziņu dienesta dibināšanas mērķis – samazināt ekonomiskās krīzes sekas taksometru nozarē, ieviešot principiāli jaunu taksometru izsaukšanas sistēmu. TAXI 8880 izveidota, lai palīdzētu klientam saņemt garantēti kvalitatīvus pakalpojumus, bet taksometru firmām samazināt izdevumus.

Darbību uzsāk Latvijā pirmais taksometru uzziņu dienests “TAXI 8880”. Visā pasaulē, – skaidro valdes priekšsēdētāja TAXI 8880 Nataļja Judina, – taksometru bizness ir sadalīts. Ir pārvadātāji un ir “Call center” - kurš pieņem zvanus un nodod tos taksometru kompānijām (piemēram, Zviedrijas taksometru uzziņu dienests TAXIKURIR (www.taxikurir.se) ir izvietots pie mums Rīgā). Līdz šim brīdim taksometru kompānijas šīs funkcijas apvienoja.

Manuprāt, tas ir viens no iemesliem, kādēļ reizēm tiek apkrāpti klienti — uzmanības trūkums tieši pasažieru pārvadājumu procesā. Sadalot līdzekļus un uzmanību divām lietām — apkalpošanas servisa uzlabošanai un kultūrai vienkārši nav laika. Pieslēdzoties mūsu dienestam, taksometru kompānija vienkāršo pasūtījuma saņenšanas procesu. (Vidējā taksometru kompānija dispetčeru dienesta uzturēšanai un sakariem tērē ciparu ar trim nullēm).

Pateicoties Daugavpils Domei, mēs organizējam Call center un strādāsim pēc „attālinātā savienojuma” principa, saņemot zvanus no visas Latvijas. Darbinieku izvietošana Daugavpilī mums ļāva samazināt izdevumus. Uz šodienu mēs plānojam nodarbināt līdz 10 dispetčeriem, un pēc tam ar apjoma pieaugumu augs arī darbinieku skaits. Pēc iepriekšējiem aprēķiniem dienests varētu dot Daugavpilī līdz 50 darbavietām. Jāatzīmē, ka tās ir garantētas darba vietas.

Šis projekts — pilnībā ir Latvijas produkts, kura izstrādē ir pagājuši vairāk kā divi gadi, darba ietilpības un tehniskie izdevumi kopīgi sastāda ap 100 000 Ls. (Orientējoša kompānijas vērtība pēc viena gada darbības būs ap 200 000Ls). Tagadējā situācijā tādas investīcijas nevienai kompānijai nav pa spēkam, tāpēc IT risinājumi tiek ieviesti daļēji un tiek izmēģināti tikai uz dažām Latvijas taksometru kompānijām, kas ļāva tām samazināt izdevumus un veiksmīgi noturēt savu tirgus daļu, neskatoties uz kopīgo nozares kritumu.

Šobrīd TAXI 8880 var vienlaicīgi nodarbināt ne mazāk par 400 taksometriem. Dienesta darbības shēma ir pārredzama un uzticama: pasūtījums taksometram nāk no jebkuras Latvijas pilsētas, operatori to apstrādā un sistēma automātiskajā režīmā sadala to starp taksometru kompānijām.

Tajā brīdī TAXI 8880 pārņem pasūtītāja lomu un aizstāv klienta intereses (tāds kā taksometru patērētāju aizsardzības birojs). Uz doto brīdi pie sistēmas pieslēgti labāko taksometru TOPa dalībnieki (kuru sastāda LVTNDDO, pēc jūnija datiem tās ir: Red Cab, Smile Taxi, AVOISS, Lady Taxi , SOS, Taxi Extra, Triopluss; Daugavpilī - DKL) — šādi mēs klientam garantējam labu servisu.

Lai pievilinātu klientu un pierādītu, ka apgalvojums „Labs serviss var nemaksāt dārgi” ir patiess, mēs piedāvājam (pirmo reizi Latvijā) pakalpojumu - “fiksētā cena”. Pakalpojuma jēga — klients zvana un pasūta taksometru, fiksējot braukšanas cenu.

„Klientam nav vajadzīgs paturēt atmiņā daudzu taksometru kompāniju izsaukšanas numurus, – skaidro Nataļja Judina. - Atliek tikai atcerēties četrus ciparus 8880. Zvaniet mums un mēs savienosim ar jebkuru taksometru kompāniju, piedāvāsim ātrākos taksometra piegādes variantus (taksometru izvietojumu mēs redzam kartē ar GPS palīdzību). Piedāvāsim izvēlēties dažus brauciena variantus ar lielāku vai mazāku komfortu. Ar šo visu vēlos pateikt, ka mums būs piedāvājums jebkurai gaumei un maciņa biezumam. Vēl vairāk, tā kā mēs pozicionējamies tirgū kā taksometru uzziņu dienests, mēs piedāvāsim klientam visu informācijas spektru: par taksometriem ar bērnu sēdekļiem, par pasažieru grupu pārvadāšanu līdz pat 100 cilvēkiem. Kopīgi ar LVTNDDO mēs pieņemsim un reģistrēsim sūdzības par jebkādiem krāpšanas gadījumiem taksometros”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.70446396sec.