Ford Models Supermodel of the World pasaules finālā uzvar latviete

Pirmo reizi vēsturē prestižākās un vecākās modeļu aģentūras Ford Models Supermodel of the World pasaules finālā 1.vieta un 250 000$ kontrakts ar Ford Models LATVIETEI!

2010.gada 14.janvāra vakarā Brazīlijā, San Paulo norisinājās vecākās un prestižākās modeļu aģentūras Ford Models konkurss Supermodel of the World pasaules fināls. Tajā negaidītus panākumus guva 17 gadīgā Katrīna Karlīna Caune no Latvijas, Jelgavas. No Brazīlijas šīs priecīgās ziņas pavēstīja 2bmodels direktors Agris Blaubuks. Jutos ārkārtīgi laimīgs un pārsteigts, jo pirmo reizi šī konkursa vēsturē TOP pieciniekā iekļūst un 1.vietu, un 250 000$ kontraktu ar Ford Models iegūst Latviete, tā par Katrīnas panākumiem saka Agris! Tas ir milzīgs sasniegums, jo nekad līdz šim latvietei nav izdevies iegūt šādus panākumus modes industrijā, kas paver tik daudzsološu nākotni. Aiz sevis Katrīna Karlīna Caune atstāja: 2.vieta Filipīnas, 3.vieta Zviedrija, 4.vieta ASV, 5.vieta Baltkrievija, 6.vieta Austrālija un 7.vieta Brazīlija. Tūlīt pēc konkursa Katrīna dosies uz Ņujorku, lai februāra sākumā piedalītos Ņujorkas modes nedēļā (New York Fashion Week).

Ford Models Supermodel of the World ir ievērojamākais un prestižākais, un arī vēsturiski pirmais starptautiskais modeļu konkurss, kas ir dibināts 1980. Konkursam katru gadu piesakās miljoniem meiteņu no visas pasaules. Šogad konkursa pasaules finālā piedalījās 36 meitenes no dažādām pasaules valstīm. Katrīna Karlīna Caune izcīnīja savu ceļazīmi uz Brazīliju konkursa Ford Models Supermodel of the World Baltijas valstu finālā, kas norisinājās Rīgā 2009.gada novembra beigās. Konkursam savu dalību Baltijā bija pieteikušas vairāk kā 4000 meiteņu.

Ford Model Supermodel of the World konkursā iepriekš ir uzvarējušas tādas, nu jau slavenas modeles, kā Renee Simonsen (1982.gada uzvarētāja), pasaules viena no labāk apmaksātajām modelēm Adriana Lima (1996.gadā ieguva otro vietu), Nataliya Gotsii (2004.gada uzvarētāja) un viena no pašreizējām top modelēm Chanel Iman (2005.gada uzvarētāja) kā arī daudzas citas.

Ford Models ir strādājušas un strādā tādas modeles un slavenības kā - Naomi Campbell, Carmen, Candice Bergen, Cheryl Tiegs, Christey Brinkley, Ali MacGraw, Tippi Hedren, Jennifer Connelly, Lindsay Lohan, Kristen Dunst un Mischa Barton, Lakshmi Menon, Flavia de Olveira, Patricia Velasquez, Crystal Renn, Jerry Hall un daudzas citas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51700497sec.