Kaspersky Lab un Scuderia Ferrari sāk jauno sacīkšu sezonu

Kaspersky Lab sadarbībā ar komandu Scuderia Ferrari informē par savu dalību jaunās sezonas Formula 1 sacīkstēs. Trešajā februārī leģendārā itāliešu komanda stādīja priekšā savus 2012. gada sezonas jaunos spēkratus ar Kaspersky Lab logotipiem, kas izvietoti priekšgala plūsmvirža vidū un abās pusēs. Jaunie superauto ar Kaspersky Lab simboliku pirmo reizi sacentās Austrālijas Grand Prix Melburnā 18. martā.

«Mēs esam Formula 1 pasaulē, un tas ir lieliski! Mūsu partnerība ar komandu Scuderia Ferrari joprojām ir ļoti veiksmīga un turpina iedvesmot, jo mēs sadarbojamies ar uzņēmumu, kas pilnībā atbalsta mūsu vērtības: uzticību kvalitātes tradīcijām un tiekšanos pēc izcilības un jauninājumiem. Jaunajā sezonā mēs ar prieku turēsim īkšķus par Scuderia Ferrari un uzlabotajiem superauto ar mūsu logotipu,» sacīja Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis.

Kaspersky Lab sadarbība ar Ferrari aizsākās 2010. gada maijā Spānijas Grand Prix Barselonā. Partnerības pirmajā posmā uzņēmums kļuva par komandas AF Corse galveno sponsoru Lemānas sērijas sacensībās, tajā paša laikā iegūstot komandas Scuderia Ferrari oficiālā piegādātāja statusu. Sešus mēnešus vēlāk Kaspersky Lab paziņoja par oficiālu sponsorēšanas atbalstu pasaulslavenajai komandai nākamajos divos gados un uzņēmuma logotips parādījās uz Scuderia sacīkšu automobiļiem Formula 1 sacensībās, vienlaikus paliekot arī uz modeļiem 458 Italia GT2, kas piedalās Lemānas sērijas čempionātā.

Bez tam uzņēmumi ir laiduši klajā kopīgu aizsardzības risinājumu – Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition, kurā Kaspersky Lab progresīvās antivīrusu tehnoloģijas ir apvienotas ar visā pasaulē pazīstamo Scuderia Ferrari tēlu. Leģendārās komandas stilā noformētais izstrādājums ietver sacīkšu simulatoru Ferrari Virtual Academy, kas ļauj ikvienam lietotājam iejusties komandas Scuderia Ferrari Formula 1 spēkratu pilota ādā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 30.06.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::9.07170582sec.